lauantai 1. syyskuuta 2012

Sattaa mainetta ja kunniaa.


ÄSsä on muumimaailmasa Mamman ja Pappan kans. Ja ku kerran syätin tyämiähille pakastimesta tiistaisia kaalikääryleitä, mulla oli aikaa kerranki ommella samantiän ko sain inspiraation. Keittiö on mun silmään näyttäny vaihteeks kauheen ankeelta (ehkä siks ko mää oon viättäny siälä viimeaikoina enemmän aikaa), piti saara sinne vähä lissää väriä. Tein tommoset tyynynpäälliset:


Ja ko mää oon monta kertaa miättiny, että tarttis esitellä muille mun aarre, ni nyt sain siihen sit aasinsillan. Ommellesa ko silitän (enkä kyl muullon pahemmin silittelekkä), ni silitän tolla kurvikkaalla kaunottarella:


Ja se, miks rupesin alun perin ompelemmaan (sain siinä sen irean niihin tyynyihin), oli se ko piti vähä parannella niitä vaippoja joita just vähän aikaa sitten ostin kirppikseltä seittemän kappaletta. Niisä oli se sisus fleesee, siihen ko mukula kustalorautti isot pissat, ni ylihän se tulvi, ko ei se fleese mittään ime. Leikkasin keskelle reijät ja ompelin tilalle bambufroteeta. Nyt toimii. Tollai tein:


Ja ko ei tolla piänellä mukulalla mukamas oo viälä tarpeeks leluja, ni askartelin sille tommosen:

Tosta se tykkää ko hullu puurosta.

Sitte se otsikon aihe. Tai no en siittä maineesta niin tiä, mut kunniaa kumminki. Mulle nyt näyttää satelevan tunnustuksia (Periaatteen Naisen sanoin). Joskus aluks miätein, että en mää kyl viitteis tommosia tunnustuksia bloggiini tällätä. Taisivat olla sillon vähä happamia pihlajanmarjoja. Nyt ko niitä saa, ni ylpeenä esittellee. Kattokaa ny ko hianoja!!! Tuhannet kiitokset Kikille sekä Periaatteen Naiselle, joilta kummaltakin sain tämän:

Säännöt:
 1. Kiitä linkin kera bloggaajaa joka antoi sinulle hienon tunnustuksen.
 2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempi blogille ja kerro heille siitä kommenteilla.
 3. Kopioi post it-lapun kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post in-lapulla ja toivo että lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.

Periaatteen Naiselta sain viälä tämmäsenki hianon:


"Älä lässytä" -tunnustus, joka jaetaan niille blogisteille, jotka onnistuvat kirjoittamaan raskaus/vauva/perhe/yms. -arjesta ilman turhaa lässytystä, länkytystä, jeesustelua, mustavalkoisuutta etc. eikä turhaan nussita pilkkua (siksi kuva).


Kenellekkäs mää nää sitte jaan etteenpäin? Se onki vaikee juttu. Paitsi siittä ei oo epäilystäkä että ton Lässytyksen vastasen tunnustuksen on ansainnu Kiki, sen blogisa ei kyl tosiaanka siävistellä. Ton lappusysteemin tairan antaa näille ahkerille äiti-ihmisille:


Intulle, jolla on ainaki sata mukulaa.

Pikkukiiskelle, jonka kämppää ei voi muuta ko karehtia.

Saukkolle, joka tekkee tottuuksista sarjakuvia (mullaki on kokemusta perhepetikrampista ja imetyskyttyrästä).

Ninnulle Kukikkaista kuaseista, kiitos inspiraatioista. (nii ja 70-luku tiatoiskuista kans)

Ja sitte viälä pakko pistää viiminen Oi mutsi, mutsille ko se jaksaa päivittäin sivistää muaki mettäläistä siittä mitä mutsien pitäis tiätää nykymaailmasta.

8 kommenttia:

 1. Toi Oi mutsi mutsin tuorein postaus kyllä on äärimmäisen tärkeä osa jokaisen kotiäidin yleissivistystä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihan hirveesti!!! Mää liikutuin niin että päästin pienen (no iso se oli) onnen kyyneleen.

  VastaaPoista
 3. Jaa, no kattos vaan! Tartteeki hommata tota höttöö yäpöyrälle. Ja ehkä ne käsirauratki...

  VastaaPoista
 4. Nii ja Kiki: en mää sentään halunnu sua itkettää... Mut ole hyvä. :-)

  VastaaPoista
 5. Voi ko kommeita tyynyi sie oot ommelt.
  Onnittelut tunnustuksest, siul on kyl nii metka blog jottahaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tunnustuksesta, Maija (vaikka niitä mukuloita onki vasta seittemän toim. huom ;D ) :) Laitanki kiertämään jahka jouan. Ihania tyynyjä ja vinkeä silitysrauta:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2.9.12

  Kiitos, kiitos.

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot päälliset. Samanlaisista retropaloista on minunkin pitänyt tuollaiset tehdä mutta ei muka ole aikaa, hahahaa, laiskuudestahan tässä on kyse ;)

  VastaaPoista