torstai 13. syyskuuta 2012

Touhuja.


Tännään oli taas touhutunti. Hävetti lähtee, ko mukulan naama on niin ko pahemmanki rokon kourisa. Ihan tervehän se on, mutko pihalla on iltasin jottain mäkäräisiä jotka tuntuu erikoistuneen naaman syäntiin. Aina välillä ko joku äiti tuijotti tarpeeks pitkään, piti täsmentää ettei kysseesä oo mikkään tauti. Pakkohan siälä oli käyrä ko mukula on sitä taas jo monta päivää orottanu. Mut kuten sanoin, hävetti.

Piti kokkeilla, että ossaiskos Koo jo istua äSsän vanhoisa matkarattaisa. Miäs on sirkkelöiny puunpölyt just rattaitten suuntaan ja kostee kesä oli tehny loput. Pyykkiin meni.


Kylhän ne ihan puhtaaks lähti, mut ko kerran olin kankaat rattaista irrottanu, ni päätin tuunata niitä vähä. Nyt meillä on siniset kukikkaat matkarattaat. Niitä viittiii mialuummin lykkiä ko tylsiä mustia.


6 kommenttia:

 1. Mulla oli lapsena sellainen kasvain naamassa (kuulostaa vähän pahemmalta kuin oli) mikä näytti että oisin ollu sikotautinen ja hitto, sain porttikiellon vauvauintiinkin - ilman syytä!
  Mutta musta tuli silti sellanen paheksujatuijottaja jos epäilen että jonkun lapsi on sairas ja ne tulee julkiselle paikalle TARTUTTAA MUITA.
  No, onneks tiiän nyt että mäkäräisiäkin voi syyttää.

  VastaaPoista
 2. Määki vähä paheksun, jos viaras mukula oikeen räkäsesti yskii johonki leikkitelineeseen. Mut pakko sit vaan aatella, että sama se. En viitti ainaka ääneen sannoo mittään jos mukula ei kuumeiselta näytä. Meijän mukulat ei kippeenä lähre mihinkään kottoo, eihän siinä paranekkaan jos juaksee ympäri kyliä.

  VastaaPoista
 3. Jotain kumman polttiaisia on täälläkin luonnossa, purevat niin ärhäkästi.

  Rattaathan on ko uuvet.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi14.9.12

  Heippa, olen uusi lukija. Kiva blogi sulla. Itsekin tykkään kaikkea askarrella... Rattaat on ihan törkeen hienot! Tuunaisin minäkin jos meillä rattaat olis, mutta ei vielä...

  VastaaPoista
 5. Tankki14.9.12

  Olisit sanonu kaikille, et sillä on pernarutto.

  VastaaPoista