sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sunnuntai.


Miäs just torstaina imuroi, mut mää imuroin taas tännään. Yritän välttää sitä joka maanantaista kiukutteluani siivoomalla huushollin siistiks. Illalla laitan papusopan herneet likkoomaan, ni on sit huamenna vaivaton sapuskaki tiarosa. Jos sit ei olis niin maanantai-olo, eli hermot kirreellä.

Toinen dyykatuista laiskanlinnoista (ne tosiaan on laiskanlinnoja: tilavia, mukavia ja laiskottavia) on ollu jo pari päivää olkkarisa. Siihen on illalla ollu ihana käpertyä ja kattoo jakso Star Trekkiä ko mukulat nukkuu. Toinen raahattiin tännään pukuhuaneeseen. Vähä pelkäsin, että mitä miäs sannoo ko raahasin meille tommoset, mut ei se pahaks pistäny. Mut miks olis pistänykkä, vanhojen dyykkareitten mukula ko on. Anoppi ja Appiukko harrasti kaatopaikkojen tonkimista sillon ko niihin viälä pääsi tonkimaan. Tännään yllätin miähen nukkumasta olohuaneesa. Tarjolla olis ollu pari sohvaaki sen pitkille konteille, mut se nukku suu auki nojatualisa.


5 kommenttia:

 1. Voi että, kaatsilla oli upeeta tonkia lapsena. Se oli muksun silmään täynnä kultaa (niitä pusseja mihin ennenvanhaan laitettiin kahvi). Mää niin vieläkin tykkäisin siitä mutta ei sinne pääse.

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvät tuolit! Kierrätys kannattaa aina :)

  VastaaPoista
 3. Miksi heittää hyvää ja ehjää pois, vois ottaa talteen ja käyttöön, jos vain kotiin mahtuis, mutta ensin pitäis panna omat kiertoon. No, kun jokin todella rikki menee, niin sitten pitää siitä luopua, mutta eipä muuten.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kuulla että miehesi vanhemmatkin ovat harrastaneet kaatopaikkoja. Myö oltiin aikonaan kovia "kaatsipöpöjä" kuten poika pienenä sano.
  Harmi että hyvä harrastus piti jättää..

  Nuotuolitovat koistava paikka nokosille:)

  VastaaPoista
 5. Rento kuva miehestä, melkein kuorsaus kuuluu.

  Tuli tuosta kaatopaikkajutusta mieleen, että näinhän se ennen oli! Vieläkin on tallessa ne joskus 70-luvulla kaatopaikalta pahvilaatikosta löydetyt hienot postimerkkikansiot! Sillon ei puhuttu kierrätyksestä...

  VastaaPoista