tiistai 8. tammikuuta 2013

14 vuatta Miästä.

1999

Toi kuva on otettu noin 13 ja puali vuatta sitte Nummirokisa. Sen vuaren tammikuun 8. päivä mää iskin ton mustapään ravintola Lintuparven jukepoksin erestä. Olin mää sitä kattellu jo hyvän aikaa. Erellisen poikakaverin aikana se teki muhun vaikutuksen silittämällä mun poskee yksisä pileisä. Sitä se sit kyl ei oo sen jälkeen tehnykkä, siis silittäny, mut ensivaikutelma on tärkee.

Mää muistan sen ko kiärein öisin yksiöni sänkysä, uni ei tullu ko aattelin vaan sitä ihanaa tyyppiä joka rupes mun kans seurustelemmaan. Ruakaka ei oikeen maistunu. Kihloihin mentiin vuaren seurustelun jälkeen ja yhteen muutettiin 2,5 vuaren seurustelun jälkeen ko se lähti opiskelemmaan Tampereelle ja mää lährin mukkaan.

Ton parempaa kihlakuvvaa meitistä ei oo. Uusivuasi 2000.

Naimisiin mentiin kevväällä 2008 maistraatisa. Kenellekkä muulle ei kerrottu ko Miähen yhrelle kaverille joka tuli toristammaan. Häät tuli maksamaan sen 30e joka meni Nesteen baariin pyttipannuista. Halvemalla oltais tiätysti päästy jos oltais juatu vaan kahvit. Porukoille ilmotettiin postikortilla siittä naimisesta.

Hääkuva.

Mukula tuliki sitte seuraavana vuanna ja sit ostettiin talo. Ja tuli se toinenki mukula. Mut sen te tiärätteki jo.

Miäs häämatkalla Norjanristeilyllä.

Joskus (aika usseinki) mää ihmettelen, että mites se tollai mun kans on oikeen noinki kauan viittiny olla.

Mää häämatkalla Norjanristeilyllä.

10 kommenttia:

 1. Eilen räknäilin, että tehän ootte olleet tosi nuoria, kun aloitte seurustelemaan. Koska mulla on se huono matikka niin varmaan tulokseen en päässyt, mutta yläkuva kertoo, että nuoria te olette olleet. Ja alakuva kertoo, että teillä on kyllä ollut vauhdikas häämatka:) Meillä oli häissä kokoliki sama budjetti, mutta me syötiin ihan kahden, eikä tarjottu kenellekkään, kun todistajat oli maistraatin puolesta :) Oikein hyvää vuosipäivää!

  VastaaPoista
 2. Hihiii, ihanaa! Hyvvää vuasipäivää ny! (Mää muistan ton nummirokin telttanaapurin ko näkkyy kuvan oikeesa reunasa. Mitähän sillekki kuuluu?)

  VastaaPoista
 3. IHANAA VUOSIPÄIVÄÄ!

  Vähänkö te ootte söpöjä! Mä en kestä. Meistä taitaa olla koko seurusteluajalta ehkä 2 yhteiskuvaa. Ja ennen ku me alettiin seukata niin Käyttis LÖI mua kaksi kertaa poskelle yksissä bileissä. Lopputulos aika sama ku teillä.

  VastaaPoista
 4. Mesis8.1.13

  Sanoit:"mää ihmettelen, että mites se tollai mun kans on oikeen noinki kauan viittiny olla."
  -Miksi sitä ihmettelet. Alakuvasta päätellen olet oikein piristävää seuraa =D.

  Kyllä ootte ihana pari. Onnee vielä kerran!

  VastaaPoista
 5. Ihana kirjoitus, kuten myös edellinen. Ja onnea teille hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Pitkään ootte jaksaneet olla yhdessä, toivottavasti jaksatte toisianne kattella loppuun asti! Tosi söpöjä kuvia. Meistä ei oo paljo kuvia, hääkuvat otettiin ihan viralliset juuri sen takia, että on sit ees ne.

  VastaaPoista
 7. On tosi hienoa että ootte olleet yksissä jo näin kauvan. Mie toivotan teille monta yhteistä vuotta lisää, onnea ja rakkautta elämään.

  Mie oon oman ukkoni kans kulkenu jo 34 vuotta niist vihittynä 32.
  Hyvä on ollu olla, vaik välil toisen toivookii alinpaa kattilaan, mut äkkiä sen haluu sielt takas vieree.

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus! ♥
  Teille paaaaaaljon lisävuosia näiden vauhdikkaiden päälle! :)
  10v häämatkalla sitten risteilylle ottaa uus kuva ;D

  VastaaPoista
 9. Onnea teiän elämään :)

  VastaaPoista
 10. Oi, onnea!!!
  On tullut ainoinaan monet kerrat käytyä Nummirockissa, viimeisin kerta on kyllä -96, jolloin odotin esikoista. :)

  VastaaPoista