torstai 10. tammikuuta 2013

Rakas Annuli.


Pari päivää sitte kävin ekan kerran kuukauteen(!) kirppiksellä. Ainoo saalis oli yläkuvan kahvikuppi, 0,70e. Eilen käytiin kaverin kans Valkeekoskella kiärrätyskeskuksesa (siältä löyty vaan pari tavaraa) ja sit Annulisa. Jos kirppiksen kans vois mennä naimisiin, mää kosisin heti. Jaa, mut ehkä se olis kaksinnaimista. Mut koska kirppiksen kans ei voi mennä naimisiin, mun ei tartte harkita avioerroo.

Yläkuvasa mun syntymän tianoilta lehti. Alakuvasa TARJOTIN, kattokaa! Kisuja (ja koira), pikkukisuja 70-luvulta! Jugoslavialainen piäni emalimuki, Sarviksen purkki ja Orthexin rasia. Ja kaks lautasta lissää, löysin ne kolme erellistä sillon kuukausi sitte, voi sit miäs polttaa näppins usseemmin (tulevat mikrosa järjettömän kuumiks).


Nailonkassi, virkatut tikkurit, sinapinkeltanen pipo, rairallinen Peltricin yäpaita ja Hyvonin aluspaita, jota ehkä käytän ihan päällispaitana. Hyvon yllä, hyv´on olla.


Kalastuspeli äSsälle, koolle ankka. Nukke on semmonen jota en viittiny olla ostamati, ko Koo sitä näpläs niin pitkään ja hartaasti.


Pyyhe, piäni punanen tyynyliina ja isompi sinivihree, taustalla oleva lakana ja sammaa kankasta tyynyliina.


Aika kauheeta vihreetä trikoota, mut mää nään siinä pairan. Ei niin retroo mustavalkosta trikoota ja tosi retroo kalsarikankasta. Lisäks iso pala valkosta vuarikankasta, en kuvannu.


ÄSsälle sanoin, että se saa valkata minkä tahans lelun, kunhan se ei oo kallis tai iso. Se valkkas tommosen kauheen kankaisen tiikerin. Että ossaa ollakki nuhjunen otus. Kauheet takkuset poskikarvatki, saiskohan ne ratkoo irti? Takana näkyvä kirja ostettiin kans.


Lopultaki muistin myllätä keittiövälinelootasta ittelleni reikäkauhan. Pari vaatettaki ostin mukuloille, vaikkei ne mittään tarttis. Laskeskelin, että mun ostokset oli hinnaltans keskimäärin 1,50e. Älkää kertoko Miähelle, mut mää maksoin siittä tarjottimesta 7e, mää yritin jättää sen sinne, mut ei se vaan onnistunu.

7 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki tuo Annuli, mun veli asuu Valkeakoskella, hyvä syy käyä sukuloimassa useammin :D

  Hienoaja löytöjä näet oot tehny. Eikä 7€ oo paha tarjottimesta, katsos kun jaat loppusumman kaikkien ostosten määrällä ni tulee paljon edullisemmaks myös se tarjotin. Tikkuri oli mulle ihan uus sana lapasten yhteydessä, oon käyttäny sitä sanaa kyllä villapaidasta, meillä lapaset on tumput.

  VastaaPoista
 2. Ei kuukauteen kirppiksellä, kyllä sulla on luja tahdonvoima :D

  VastaaPoista
 3. Tikkurit on ihan looginen nimitys lapasille, mahtuuhan niihin sisälle 10 sormea.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tikkuri
  Villapaidasta sitä nimitystä en oo ikinä ymmärtänyt. :-)

  Eikä se kirpparittomuus johtunu tahdonvoimasta. En vaan kerennyt käymään. Vaikka kai sitä aikaa olis voinut järjestää... Säästypähän rahhaa. :-)

  VastaaPoista
 4. Johan ootkii löytäny vaikka ja mitä.
  Ihana onnellinen tyttö tiikerinsä kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Mesis10.1.13

  Hienoja löytöjä olet tehnyt. Kaikkein ihanin minun mielestäni oli se kisutarjotin. Olisin maksanut siitä vaikka 17 euroa.
  Tuo tiikeri on kans söpö.
  Meillä isäntä sanoo vanttuita (tumppuja) tikkuriksi. En ensin tiennyt, mitä hän oikein tarvii, kun tikkureita pyysi. Meillä sanottiin vain vanttuut.

  VastaaPoista
 6. Voi elämä ku on taas ihania, varsinki tuo vihree tyynyliina. Oon vihree!!

  VastaaPoista
 7. Toi tarjotin on ihana!! Mullakin on tän talon mukana tullut pieni kissatarjotin, tosi nätti kanssa, mutta aika huonossa kunnossa.

  VastaaPoista