maanantai 21. tammikuuta 2013

Häde-haaste.


Kiki usutti. Plaa plaa tämmäset säännöt, referaatti peräsä:

1. Keksi yksi tai useampi uusi toteuttamiskelpoinen käyttötarkoitusehdotus Hädesalvalle. Salvan ainesosathan ovat lanoliini eli villarasva, vesi, Arachis hypogaea -öljy eli suomeksi maapähkinäöljy (allergikot huomio!) sekä mentoli. Se on siis lääkeaineetonta tahmaista mentolivoidetta eikä sisällä mitään sellaista, miksi sitä pitäisi käyttää juuri tai vain peräaukon seutuville.
2. Kopioi aiemmin haasteeseen osallistuneiden käyttötarkoituslista ja liitä oma(t) ehdotuksesi listan jatkoksi. Tämä voi edellyttää vähän muiden osallistujien vaklaamista, jos vain aikaa ja viitseliäisyyttä (ja kiinnostusta - mutta siitähän ei varmasti kenelläkään tähän osallistuvalla jää kiikastamaan, vai kuinka?) on, koska haaste luulatavasti kiertää samanaikaisesti monella taholla. Vinkkaillaanpa siis toisillemme, missä haaste kulkee, jotta pysymme ajan tasalla käyttötarkoituslistan sisällöstä!
3. Laita Hädehaaste logon kera eteenpäin niille, joiden huumorin uskot kestävän sen, ja/tai joilla uskot olevan mahdollisesti käyttöä Hädehaasteen informaatiosisällölle.
4. Jos kehtaat, kopioi logo blogisi reunaan merkiksi siitä, että olet jo osallistunut haasteeseen.
5. (Vapaaehtoinen) Kauhean mukava olisi, jos Hädehaasteen liikkelle laittanutta STD:tä muistettaisiin välillä informoida haasteen kulusta halki blogiteollisuuden. Älä siis kursaile, vaan käy rohkeasti jättämässä esim. alkuperäiseen Hädehaastepostaukseen kommentti ja linkki omaan blogiisi, josta pääsee kurkistamaan miten pitkäksi käyttötarkoituslistaa on saatu kasvatettua :)


Referaatti: Pittää keksiä uus käyttötapa Hädesalvalle.
Leiraksen sivulta: Hädesalva on rasvainen mentolivoide, joka rauhoittaa ja viilentää peräaukon seudun ihoa. No perskules.

1: Tälläi jännätesä tulleeks meijän mukuloille vesirokko, tuli ensimmäisenä miäleen että se varmaan viilentää mukavasti kutisevia näppylöitä, paiseita ja vaikka hyttysenpuremia. 

2: Tekkee luultavasti hyvvää aurinkon polttamalle nahkallekki.

3: Ja jos on pikkasen reippaampi pariskunta ko mää ja Miäs, ni tolla voiteella voi varmaan keksiä kaikkee hauskaa petipuuhisa.

4: Tiätysti sillä vois kans vaikka jekuttaa eläimiä. Kyllä varmaan katti hämmästyis jos pemppuun törkättäis viilennystä. Mut koska eläimiä ei saa kiusata, ni hävetköön se joka ees harkittee kokkeilemista.

Kikin ehrotukset:
Käyttötapa 1. Kerran olin hukkumaisillani omaan räkääni ja päätin kokeilla avaako mentholin aromit tuulenhalkaisijani. Hyvin avasi. 
Käyttötapa 2. Jos sää joutuisit verestämään muistoja ja joraamaan Lampadan tahtiin niin truuttaa Hädeä viinirypäleen kokoinen nokare pymperöön ja olen melko varma, että se lopputulos näyttää kokoliki tältä.

STD:n ehrotus:
Luulen että Hädesalva voisi olla hyvä viilentävä jalkavoide etenkin kesäkeleillä.

3 kommenttia:

 1. Jos salva tuoksuu voimakkaalle niin sillä voi häätää kattia pois pahanteosta (jos katti on metkuiluun taipuvainen niinkuin mun kissa). :D

  VastaaPoista
 2. Hyttysenpurema. siihen täytyy oikeesti kokeilla :) Koska me ollaan Häden kanssa jo vuosien takaa kavereita niin sen verran on yhteisiä kokemuksia, että en ollenkaan suosittele kohtaa 3 :D

  VastaaPoista
 3. Sirpan ehrotus oliki hyvä. Toimis varmaan sähköjohroisa jyrsijänkarkottimenaki. Mulla oli joskus kani joka yritti aina jyrsiä sähköjohtoja...

  Ja Kikille huamautan, että en mää ehrottanu, että sitä mihenkä jalkovälliin tunkettais. On niitä muitaki erokeenisia paikkoja. :-D

  VastaaPoista