lauantai 5. tammikuuta 2013

Vastailin.

Kiki oli tehny kysymyksiä johon aattelin vastata. Tää on joku haastehomma, mut mää en jaksa keksiä omia kysymyksiä enkä haastella kettään. Jos joku haluaa, ni vastatkoon noihin Kikin kysymyksiin. On kyl ihan Kikimäiset kysymykset. Mun kysymykset olis varmaan jottain niinku että "Mitä sanot ko anoppi tullee kyllään?" tai "Kummanko ennen ottaisit, sun tekemän kaakun vai mutapaakun?"


1.Jätskiannos, millä kuorrutetaan? 
Mun suasikki on varmaan parikytävuatta ollu se nougatkastike jota välillä saa jätskin päälle kioskeista. Sitä ruskeeta joka on valkosesa pullosa misä on pähkinän kuvia. Roskia EI saa laittaa. Eli siis strösseleitä.

2.Ota lähin kirja ja kolmannen sivun kolmas lause. Mitä juuri lukaisit?

"Mekossa on liikkumaväljyyttä ja se sopii 0-3 kuukauden ikäisille." Ompele lapselle, Elsebeth Gynther.

3. Jaajo palaa Aamulypsäjäksi. Ajattelitko juuri, että upeeta ja mahtavaa vai Mitä? kuka?

Ensimmäitteeks mää googletin ton Jaajon, piti tarkistaa ettei siinä oo kirjotusvirhettä. Ei kai siinä sitte ollu. Ikinä en oo tyypistä kuullukkaan. Eli aattelin, että Mitä? kuka?

4.Jos sää saisit vetää aamutreenit Jokereille niin minkälaiset ne olisi?
Jos kysymyksesä on se jääkiakkojoukkue, ni pistäisin ne pellaamaan twisteriä alasti (kyl se saattaa treenistä mennä). Hyväkuntonen miähen kroppa on kaunista katteltavvaa ja vähä huanokuntosempiki on nätti. Piäni kaljamaha saattaa olla oikeenki herttanen.
Mut jos kysseesä on lauma semmosia narreja kirjavisa vaatteisaans... taitaisin erhottaa niille kans sitä twisteriä. Saisivat sit laulaa ritareista samalla ko "voimistelevat".

5.Muna, vaalean vai tumman leivän päälle?

Tumman leivän. Mialuiten Peltopojan.

6.No mitä ihmettä? Hesari julkaisi tietokoneesi sivuhistorian artikkelissaan. Löytyykö sieltä mitään, jonka olisit halunnut deletoida ennen paljastusta?

Ei siältä pitäis löytyä. Pornotki poistan aina historiasta heti. Vaikka on siälä tiätysti nyt joku Jaajo.

7.Mää olisin karppaaja ja pitkäkyntinen voro. Pelastaakseni sinut mää justiinsa käväisin ja varastin sun sokerivaraston. Koska arvelet huomaavasi rikokseni?

Ko määki nyt karppaan, ni sää varmaan haluat pelastaa mun perheen. Mää huamaisin sokerin puuttuvan varmaan viimeistäns siinä vaiheesa, ko tarttee ruveta tekkeen Koon synttärikakkua parin viikon päästä.

8.Jyrki Katainen sai kotiäitien työllistämisen lisäksi toisenkin mahti-idiksen; Koko kansa oli töllöön pantava. Pakko osallistua tositeevee ohjelmaan, mihin ohjelmaan oma hakemuksesi lähtee?
Koska meillä ei oo se telkkari näkyny kohta kolmeen vuateen, mää en tiiä tositeeveestä höykäsen pöläystä. Enkä perehtyny siihen pahemmin telkkariaikoinaka. Wikipediasta löyty mukava lista (taas sivuhistoriaan hävettävää, tositv-googletus). Nykäsen Matti kuullosti kivalta. Voisin seikkailla Matin kans. Toivottavasti en ikinä jouru osallistumaan Sinkkuäidille morsian -ohjelmaan. Ei ko sulhanen, vai mikä se nyt oli.

9.Älä säikähdä, sun ei tarvitse vetää yllesi tekokuitutrikoista kondomintiukkaa haalaria, mutta jos sää saisit supersankarilta yhden voiman, niin mikä tarttuisi matkaan?

En tiiä onks se supersankarin voima, mut mää oon aina halunnu pystyä liikuttammaan esineitä tahronvoimalla. Joskus tuijotin kynnää pöyrällä ja yritin saara sitä liikkumaan, mut ei se ryäkäle liikkunu vaikka mää kuinka tahroin.

10.Kalvoiko mieltäsi yhtään epäilys siitä, että ne Mayat laskivatkin oikein, eikä kyseessä olisikaan ollut se, että kivestä loppui tila?

Ei etukätteen, mut sen päivän iltana kyl. ÄSsä oli just menny mammalaan yäkyllään ja Miäs oli niitten leffan ensi-illasa (<linkin tiiseri on kuvattu meijän olohuaneesa). Olin siis ihan yksin kotona Koon kans. Jos koko perhe olis ollu kotona, ni en olis varmaan ees miättiny koko asiaa. Nyt sit kumminki tuli illalla miäleen, että mitä jos kummiski tullee maailmanloppu ja äSsäki on siälä kaukana, näkisinks mää sitä ennää...?

11. Kerro minulle uteliaalle jotain, jota en ymmärtänyt kysyä.

Sää olisit voinu vaikka kysyä, että koska oon viimeks mokannu. Voisin sannoo, että eilen. Eka moka oli se, että soitin oikeen vartavasten miähelle töihin kysyäkseni, että haluaisko se lähtee johonki illalla. No halushan se tiätysti. Päivä mukuloitten kans ja sit piti hoitaa niitä yksin viälä iltaki. Toinen moka oli se, että päätin käyrä niitten kans saunasa. Kolmas moka oli se, että annoin niille saunajuamaks mehua. Pääsin niistä sit erroon tuntia myähemmin ko mitä normaali nukkumaanmenoaika on.

ÄSsä piirti karvasen kissan. Ekkaa kertaa sain selvää enkä vaan kohteliaisuuresta mutissu, että no niimpäs piirsitki.

3 kommenttia:

 1. Mesis5.1.13

  Tosi hieno on tuo karvainen kisu. Hyvin tunnistaa :)

  Mukavat vastaukset annoit kysymyksiin.

  VastaaPoista
 2. Ai kauuheeta, mää nauroin niin, että mun tena alkaa falskaamaan :D Jos mää mietin näitä jääkiekko Jokereita illalla pelaamassa sitä Twisteriä niin toivottavasti ne menee mun uniin :D Mutta ei sillä tavalla, että siellä pelissä vilkkuu vaan karvasia pyllyjä :D Hieno kissa ja ihanat pikkuvarpaat siinä kissan vieressä :)

  VastaaPoista
 3. :))) ja veet silmissä ja housuissa näitä juttuja luin.
  Kiitti, et usko kui piristi:))

  VastaaPoista