sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Iltaloma.


Mulla on aina illalla semmonen miniloma sit ko mukulat mennee nukkumaan. Sillon mää haluan tehrä jottain mukavaa (esim. kirjotella blogijuttuja) ja herkutella hyvällä iltapalalla. Yleens kattelen jottain kivvaa tiatokonneelta tai DVDltä. Tosin ussein käy sillai, että tarttee lajitella pyykkejä samalla. Löysin kirjastosta kaikki neljä kautta sarjasta Kyllä Jeeves hoitaa. Nyt oon parina iltana kattellu sitä. Ai ko se on hyvä, nauran ääneen! Eilen tein ison satsin tsatsikia ja lättäsin sitä salaatin joukkoon ja jälkkäriks teetä ja sitruuna-vaniljarahkaa. Eikä eilen tarttenu lajitella pyykkejä.

Mites mulla on semmonen hytinä, että tää blogi on käyny vähä tylsäks. Mitäs mää keksisin?

10 kommenttia:

 1. Oma aikakin on tärkeää.:-) Menu kuullostaa niin hyvältä, että tuli nälkä. Ja rahka - välillä tulee ostettua kaupasta eri makuvaihtoehdoilla rahkaa, se on tosi herkullista!:-)

  VastaaPoista
 2. Ploki ei oo yhtään tylsä! :)

  VastaaPoista
 3. Pah tää mitään tylsäks oo käyny, tuntuu ihan että pääsee koko blogi hyvään vauhtiin! :D

  Mullakin on se ainoa oma aika sillon illalla ku neiti on jo nukkumassa, sillon mussuttelen jotain hyvää, istun tietokoneella selailemassa nettiä tai ehkä katon jotain kivaa leffaa tai sarjaa koneelta (telkkaria kun ei ole). Silitysläjä tossa odottaisi, mutta iltaisin ei sitä oikein nappaa tehdä. :P

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
 4. Mesis27.1.13

  Ei ole ollenkaan tylsä tämä blogi. Joka päivä jotain uutta. Miten voisi olla tylsä?
  Herkullista iltapalaa, nam.
  Minäkin tykkään rahkasta, mutta teen sen oikein sellaiseksi lihottavaksi jutuksi, että ei voi usein syödä. Siihen tulee "oranssia" kermaa (vaahd.), tav. rahkaa, sokeria, vaniljasokeria, ja kun siihen survoo parit banskut ja laittaa vähän mansikkaa hapoksi, niin voi mitä herkkua.

  VastaaPoista
 5. Maija ei sun ploki oo tylsä, ku sie ite oot niin ihanan hersyvä persoona, jatka vaan samaan malliin:)! Mie oon nuo Jeevesit lukenu kirjoina ja on kyllä niin rentouttavan hauskoja :). Musta on ihan hassua, kun sie teet niin paljon samanlaisia asioita, ku mie, että voi olla niin samanlaisista jutuista kiinnostunu toinen äiti-ihminen, jota ei oo elläissään livenä ees nähny.

  VastaaPoista
 6. ♥ sun blogi on KIVA♥♥

  VastaaPoista
 7. Miten nii tysäks?? Täähää pursuaa kaikkea kivaa, pitää tälläsen mummelinkin pirteenä.

  VastaaPoista
 8. Äitien iltaloma... Tää on sit vissiin sitä naisten armeija-aikaa... Ois tääläkin valmiit munkit niinku sotkussa. Mutta tuo ilta menee juurikin noin "lomaillessa". Tai ehkä vaan hengähtäessä ja päänsärkyä potiessa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! Mää oon ollu täälä reilun viikon neljän seinän sisällä, kaikki tuntuu niin tylsältä. Tai kävinhän mää perjantaina kaupasa ja kirjastosa...

  Mut oikeesti juu, kiitos kaikille! Oli taas niin ihania kommentteja. Nyt taas hengährän ja flunssailen Jeeveksen kans, eilistä rahkaa on viälä jäljellä. :-)

  VastaaPoista
 10. Sää olet vaan ollut liikaa sisällä :) Tämä blogi ei ole ollenkaan tylsä, ei yhtään :)

  VastaaPoista