sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Synttärit.Koolla on uusi unikaveri. Kääkkä anto sille synttärilahjaks rusakon. Koo näyttää tykkäävän kauheesti ja määki tykkään että se on hauska. Mulla huanolla äirillä ei ollu sille minkäänlaista lahjaa. Mut tein mää sentään kolme kaakkua. Se vähä riistäyty käsistä, kai ykski olis piisannu.


Sillon ko äSsä täytti vuaren, mää tein sille synttärikaakuks kuivakaakun. Miähellä on synttärit pari päivää ennen äSsää, tuli huamattua ettei se tykänny täytekaakusta ollenka. Nyt aattelin, että ei kai ne vuaren vanhat välitä täytekaakusta ja tein Koollekki kuivakaakun. Siinä oli yks kynttilä ja ko muuta koristetta en keksiny ni varastin amarylliksesta kukkasen. Koska tiäsin että Anoppi ja Pappa on täytekaakun perrään, tein sitte semmosenki. Koo veteli sitä täytekaakkua hyvällä halulla ja kuivakaakkuun ei pahemmin ees kukkaan koskenu.


Ittelleniki tein kaakun. Karpatesa ko ei viitti tavallista kakkua syärä. Suklaa-karpalomoussekakku, ripsaus steviaa ja pohja mantelijauhoista. Nami.


Äkkiä se vuasi meni. Muuta ei voi sannoo. Voiks yksvuatiasta sannoo viälä vauvaks?

7 kommenttia:

 1. Mesis20.1.13

  Herkullisen näköisikakkuja. Nyt iski kamala makeanhimo =D.
  Suloinen kakunsyöjä ja hauska rusakko. Kaikkia muita olenkin pehmoina nähnyt, mutta en tuollaista.

  VastaaPoista
 2. Mesis20.1.13

  Hups! Tulipas kirjoitusvirhe:"näköisikakkuja". Pitäisi olla: Näköisiä kakkuja :)

  VastaaPoista
 3. Mää oon kans miettiny että voiko 1 v sanoa vielä vauvaksi... Mihinkään lopputulokseen en oo vielä päätyny, mutta ainakin vahingossa sanon omaani vauvaksi.

  VastaaPoista
 4. Ihana rusakko ja ihana 1-vuotias, oli sitten vauva tai ei :)

  VastaaPoista
 5. Ihan hirveen hyvää syntymäpäivää Koolle!!! Ja miten herkullisen näköisiä kakkuja; mää olisin koskenut siihen kuivakaakkuunkin :D Kyllä yksivuotiasta voi vielä sanoa vauvaksi; se tulee tossa 10-vuoden korvilla se ikä, kun tulee käsky lopettaa "äitin vauva" lässytykset :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kakkuja! :) Mainio kakunsyöjä - iloista syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea pienelle, ja koko perheelle.
  Hyvin näytti kaakku maistuvan.

  Älkäähä nyt kyl mie viel kutsun aikamiespoikaa 36v. "äitin pieneks"
  laps on aina äitin pien, oli ikä mikä tahansa, joten kyllä Koo on vielä vauva.

  VastaaPoista