torstai 31. tammikuuta 2013

Korva posahti.

Huuletki on rohtunu...

Mulle sanottiin tännään apteekisa  niinki hiano vitsi, että mää oon nuarekas ko mulla on lastentauti. Kävin päivystyksesä jonottamasa pari tuntia (ko omalääkärille kiireaikoja oli varattuna päivälle vaan pari ja ne ehti mennä jo...). Mulla on siis korvatulehrus. Nyt ymmärrän sääliä mukuloita jos ne joskus saa saman vaivan. Pari minuuttia ennen ko mun nimmee huurettiin, mun korvasta kuulu poks ja hirvee rohina ja pörinä. Se meni rikki. Kotona äSsä sano fiksusti että pannaas siihen teippiä.

10 kommenttia:

 1. Laitoin vahingos tohon alempaan kommentin, tosin se kuulukin tonne kirja-osastolle...Mullakin tuli eka korvatulehdus joskun 20-30 välillä :)

  VastaaPoista
 2. Oi, älä haasta enenpää, korvatulehdus on tosi kivulias, muutaman kerran olen sitä aikuisena potenut.

  Paranemisia.

  VastaaPoista
 3. Ai, ai. No onneksi sää saat nyt lääkettä. Ai. Sää voisit nyt kokeilla, että onko Häde hyvää tuohon rohtumaan:) Ei teillä varmaan lapset enää saa korvatulehdusta, jos ne eivät ole sellaisessa vielä olleet. Kun sää varmaan sait antibioottia niin syö sitten samalla maitohappobakteereita, että vatsa kestää tropit.

  VastaaPoista
 4. Mesis31.1.13

  Äitini sanoi aina, että hammassärky on kamalaa, mutta korvasärky vielä paljon pahempaa. Itse en ole kokenut kumpaakaan (onneksi). Joskus olen piikkikamman varrella rikkonut tärykalvoni, kun kaivoin korvaani ja samalla kävelin ja horjahdin päin ovenkulmaa. Mutta tuo ei ollut mitenkään kivuliasta. Reikä vaan paikattiin, eikä ole sen koommin vaivannut.
  Pikaista paranemista Sinulle.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa kerhoon. Ja pikaista paranemista. Mulla on pari viikkoo nyt siitä kun ite sain antibiootit ja korva on edelleen vähän outo, mutta paranemaan päin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos toivotuksista! Nahka on korvan ympäriltä tunnoton, mut nahan alta särkee vahvoista särkylääkkeistä hualimatta ihan tolkuttomasti. Vähän väliä korva pittää kauheeta pulputusta ja tärykalvon reijästä valluu jottain visvaa. Ja mukulat huutaa sillai että tervekki korva soi. Ompa tää ollu "ihana" päivä! Onneks mulla on tää blogi ni saan päästää höyryjä.

  VastaaPoista
 7. Sama vika täälläkin! Antibioottii mänössä, kun korvatulehdus ja poskisellainenkin. Parane pian!

  VastaaPoista
 8. uuu.. miullaki oli korvatulehdus ja ihmettelen miten jotku muksut voi olla oireettomia sen kanssa. Mies oli pienen sellanen et muusta ei huomannu ku että ruoka ei maistunu niin hyvin..

  VastaaPoista
 9. Herttinen! Koolle ei yhtään maistu ruaka! Yleens se on niin hyvä syämään. Tarttiskos se viärä näytille...?

  Ompas tää muuten yleinen vaiva, yllätyin oikeen.

  VastaaPoista
 10. No mie mietin samaa, on jotenki tullu näit vastaan tänä talven enemmä ja varsinki aikuisille :O

  VastaaPoista