lauantai 12. tammikuuta 2013

Se oli taas se himo.


Tuunasin Koolle keskiviikkona kirpparilta löytynyttä haalaria. Sukkaosat oli niin kulunu, että leikkansin ne pois ja laitoin resorit. Tollai se mahtuuki pitempään. Ei ehkä ihan mun suasikkiväriä, mut eipähän ainaka luulla pojaks toi päällä. Usseesti meinaan luullaan.

Piäni resorien ompelu sai taas jonkun naksahtammaan pääsä ja oli pakko jatkaa. Tein muavikassin kaavalla kankaskassin. Ohje täältä. Kankaat on jottain retroo tekokuitua, aattelin sopivan sitkeeks ohkasuurestans hualimatta. On kyl niin tekokuitua, että kai tota vaan täytyy sannoo muavikassiks.Himo ei tyyryttyny kassistaka. Sit muistin, että mun patahanskat on ton näköset:


Ratkoin päällimmäiset kankaat irti ja laitoin uuret tilalle. Ommellesa huamasin pari pöyrällä lojuvaa tupsua. Oon leikannu ne äSsän kirppispiposta. Olivat aika sammaa väriä ni laitoin ne lenkkeihin piristykseks. Tuun varmaan aika monta kertaa kirroomaan niitä. Mut saahan ne irti sit ko ne on tarpeeks monta kertaa uinu karjalanpaistisa.


7 kommenttia:

 1. Ihanat patakintaat:) huippu ku noin tuunasit, etkä tehny ihan uusia, paljo ekolookisempaa noin ;). Tuoki on järkevää, että jatkaa potkareiden eloa noinikkään. Mie oon joutunu lähes kaikkien yöpukujen varvasosat leikkaamaan auki, ku tytöllä paistanu pottuvarpaat erräänki kerran... Liekö terävät pottuvarpaankynnet tytöllä tai liian pienet jalkaterät puvusa...mie veikkaan että on liian lyhkäset jalkaosat puvuisa, ku selänpituus ja hihat hyvän kokoset... :) Ja kyllä muaki himottas ommella, mutta en eees kamalasti haaveile siitä, ku ei oo aikaa. Nyt menosa keppiheppatehtailu, mut niihin ei tarvinnu paljoa ommella...

  VastaaPoista
 2. Mesis13.1.13

  Tosi hienot sait patakintaista tupsuineen päivineen, ja näkyy niillä olevan muukin käyttötarkoitus, nimittäin tyynynä (ihana kisu <3).

  Kyllä lasten vaatteiden ikää saa jatkettua, kun vaan osaa tuunata.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tehdä uudetpäälliset entisiin patakintaisiin,vai oiskohan ne kuitenkin kisun tyynyt:)
  Hyvän mallisen kassin oot tehny.

  VastaaPoista
 4. Katselin Mesiksen kanssa samaa asiaa, että kissakin on ollut kovasti mieltynyt uusiin patahanskoihin :)

  VastaaPoista
 5. Mua huvittaa ko toi katti linssiluteena kurkkii tuala kassikuvasaki.

  Kassikuvasta tuli miäleen, että miks jotkut kuvat on semmosia ettei niitä pysty klikkaamaan isommaks? Niin ko toi kassikuva. Ihan samanlaisti oon sen tänne laittanu ko muutki... Ainaki miälestäni.

  VastaaPoista
 6. Mää olen huomannut, että täytyy ottaa silloin se ensimmäinen klikattavaksi ja sitten se antaa tehotutkia kaikki.

  VastaaPoista
 7. Ei se tuntunu toimivan vaikka klikkasin ensimmäistä. Mut nyt mulla on kyl yks teoria: Jos mää lissään tekstin joukkoon kaks kuvvaa kerralla ni se toka ei toimi. Yleensä lisään kuvat yks kerrallaan sitä mukkaa ko kirjotan ja niitä saa kyl klikattua.

  VastaaPoista