sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Roinaa nurkat täynnä.

 

Tää on kauheeta tää nykyajan yltäkylläisyys. Joka paikka on täynnä roinaa ja romua. Ko kirpputoreilta saa hyvvää tavaraa halvalla, ni helposti sitä aattelee että hei, toihan oliski hauska meijän mukuloille! Viälä kauheempaa on aatella, että joku toinen voi ostaa saman määrän roinaa uutena. 

Meillä on syämähuaneen ja olkkarin välisesä isosa ovesa/aukosa koukut. Siinä on alunperin piretty äSsän hyppykiikkua. Sen jälkeen siinä on ollu keinu ja voimistelurenkaat. Nyt siinä roikkuu Ikean roikkuva tualihärveli. Karmeen näkönen, karmeen kokonen ja karmeen turha. Yritin tuunata sitä pitsillä ja ompelin ilmatyynylle päällisenki ko näytti siltä että äSsä tykkäs siittä enemmän ilman tyynyä. 

Luulen, että koko härveli on parin päivän villitys. Sillä keinutaan Koo kummoon ja mustelmille, se sullotaan täyteen roinaa jota on haalittu ympäri talloo (ja mää saan ne kuskata takas paikoillens) ja sit kiljutaan kiukkusena, ettei Koo saa koskee siihen ko se onki yhtäkkiä "kissatalo".

Tonne romukassaan se varmaan päätyy. Siälä on jo hyppykiikku, keinu ja voimistelurenkaat.


3 kommenttia:

 1. Mulla on ihan toivoton ahdistus tavarasta. Pitäis hankkia isompi koti tai enemmän säilytystilaa, tai sit vaikka sitä itsehillintää, ettei hukuttais tähän roinaan. Etenkin mun "vaatekokoelma", ja lasten, ja ne on jumaliste kaikki uutena... Aargh.

  Mun mielestä teillä ollaan vielä ihan maltillisia :)

  VastaaPoista
 2. Hauska pesä Ässällä.

  VastaaPoista
 3. kuulostaa niiiiin tutulle. taitaa olla vähä joka lapsi perheessä sama ongelma, jotta tavaraa riittää.

  VastaaPoista