sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Retrot on kivoja.


Totesin aamulla että tartteeki kokkeilla Koolle tota vaaleenpunasta retrohaalaria, jos vaikka sopis jo. Hitto, sehän on jo melkein piäni. Muistin sen olevan 80 senttinen, eihän se ookka ko 70. Se on roikkunu pukuhuaneesa, siälä mennee katonrajasa semmonen pyykkinaru johon oon ripustanu retrovaatteita.

Oon täsä siivonnu tiatokonetta, se ko on niin täynnä, ettei ennää meinaa mahtua uutta. Löyty ajalta ennen äSsää kuvia minkä olemasaolloo en ees muistanu. Kevväällä ennen ko äSsä synty, Anoppi anto mulle kassikaupalla Miähen vanhoja vaatteita. Suurin osa on peräsin alunperin Miähen serkulta (syntyny -73, Miäs -80). Aatelkaa kuin onnelliseks semmosista tullee ihminen joka oottaa esikoistans ja on hulluna retroon. Oon näemmä kuvannu niitä ennen ko ovat menneet pyykkiin. Ai ko tota tilannetta on kivvaa muistella!

Tosa ei tainnu olla ees kaikki...
Toi ruskeerairallinen paita on ollu tosi ahkerasa käytösä.
Oi totaki t-paitaa! On ne niin kivoja!
Ihmeellinen lakki, vuaritettu eli ei veny ja silti mennee mukulalla kolmena talvena.
Punasilla potkuhousuilla meijän molemmat mukulat on tullu sairaalasta kotio.

7 kommenttia:

 1. Mää luulin, että nyt ne sun ihanat lapsukaiset on yhtäkkiä saavuttanut jo teinivaiheen, mutta sää olitkin ottanut pyykeistä kuvan :D

  VastaaPoista
 2. Kivan näkösiä vaatteita, miun pojalla oli vauvana hieman samanlaisia.
  Oikeastaa sillo oli muotii ruskia oranssi ja vhree.

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita! Me ei oikein saatu keneltäkään mitään käytettynä. Ei vanhaa eikä uudempaa... Itse kyllä meinaan säästää omalle mukulalle kasan. Tai jos ei sille joskus kelpaa niin sen mukulalle sit.

  VastaaPoista
 4. Mulla on jemmassa just samaa kuosio oleva paita ku tuossa ekassa kuvassa oleva vaaleanpunaine haalari. Löysin joskus kirppikseltä ja säästin sen ku ei enää mahtunu meidän neidille. Mä kans säästän omien lasten lapsille niiden vanhoja vaatteita, mutt ongelma on vain se että mitä säästäis ja mitä raaskis heittää veke. Ois ehkä sittenki pitäny olla niitä äippäpakkaukkaus laatikoita kaks.

  VastaaPoista
 5. Määki aion säästää mukuloille niitä vaatteita. Miähellä on varmaan sanomista asiaan, mut en ehkä kuuntele sitä. Yks mun kaveri sano, että hänellä on periaatteena semmonen, että kaikken roinan mitä säästää mukuloitten lapsuuresta tarttee mahtua äitiyspakkauslaatikkoon, jos ei mahru ni sit on liikaa. Määki meinaan säilöö ne sinne. Aattelin, että sen säästettävän vaatteen tarttee näkyä jossain valokuvassa, on sitte toriste mukulalle että se on sitä käyttäny.

  VastaaPoista
 6. Mesis6.1.13

  Oi kun oli hienoja vaatteita, ja suloinen pikkuinen siinä seistä pönöttää haalarissaan :)

  VastaaPoista
 7. ihania vaatteita. meil on kans paljon retroo varsinkin pienimmällä, osasta oon sit luopunu, osan säästäny. tiiätkö onko tuol mitä äitiyspakkauksen vaatteita? no siis sen tiiän itekkin et alakuvan keltaset potkarit ja toi yx keltanen kietsu on äp:stä. mut siis sil aattelin et oltas facebookin äitiyspakkaus ryhmässä kiitollisia äp:n vaatteiden kuvista :)

  VastaaPoista