lauantai 19. tammikuuta 2013

Vastailin II.


Tästä tuli pitkä postaus. Niille, ketkä ei jaksa tätä lukkee, mää kuarrutin tän jutun katin kuvilla. Ne, jotka vähät välittää katista eikä jaksa lukkee, voi sit kattella vaikka pilviä.


Periaatteen nainen lykkäs mulle haasteen. Se oli tehny 11 kysymystä Kumman kaa -tyylisesti. Oon jo kerran vastannu 11 kysymykseen (enkä sillonka jaksanu keksiä omia), mut vastataas taas ko ovat niin erilaiset. Ko luette nää mun vastaukset, ni tiätäkää että mää oon nyt tilannu sunnuntain Hesarit. Niin että ehkä se mun yleissivistys siittä sit alkaa korjaantummaan.

1. Matti Nykänen vai Tauski?
No Matti tiätenki! Välillä mokailee ja media mässää, mut se on mun sankari.

2. Simo Salminen (eli Uunojen Sörsselssön) vai Napakympin Kari Salmelainen?
No Simo tiätenki! Se on ihana.

3. Hunksien Jucci vai Mauno, tai ehkä joku muu Scandinavian Hunk?
Tai ehkä ei kukkaan. Mää yritin kattoo niitten kuvia, mut en pystyny. Karmeeta pullistelua ilman paitaa. Mää haluan nährä ko tavallinen kaljamahanen miäs leikkii helikopteria.

4. Mauno Koivisto vai Martti Ahtisaari (oman virkakautensa aikana)?
Mauno oli kiva. Marttia en osannu arvostaa sillon ko se oli pressa, olin liian nuari. Fiksuja kummatki, mut ehkä se Mauno. Politiikastahan en tiiä yhtikäs mittään.

5. Mikko Leppilampi vai Heikki Paasonen?
Piti gooklettaa. Heikki kai, sen oon joskus nähny telkkarisa.

6. Marco Bjuström vai Jari Sillanpää?
Vaikee valinta, ihan kivoja kumpiki. Nää on ne tyypit joista isomamma kysy, että kumman vehkeet niillä on. Sillon ko se oli kuullu että ne on... no tiiät kai.

7. Cheek vai Jonne Aaron?
Jonnen tiäsin ni se.

8. Paavo Lipponen vai Paavo Väyrynen? (Huomaatte nyt varmasti kuinka poliittinen olen!)
Ei kumpikaan. Huamaatte nyt kuin epäpoliittinen mää oon. :-(

9. Tähän joku jalkapalloilija ja joku toinen jalkapalloilija. En tiedä kuin Beckhamin.
Määkä en tiiä muuta ko sen Beckhamin. Eiks se oo se mikä on naimisisa sen spise göölin kans?

10. Justin Bieber vai Zach Efron?
Nyt en ennää jaksa gooklettaa. Ekan nimen oon joskus kuullu (laulaaks se?) ja tokalla on hassu nimi.

11. Unelmiesi mies - ja nyt ei tosiaan saa vastata mitään "oma kultamussukka"-mömmöä!
Unelmien miäs on semmonen millä on kunnollinen napakarvavana, parta ja iso nenä. Ja sit se tykkää saunomisesta, ossaa korjata asioita ja tua mulle kukkia. (Miäs täsmää pualeen näistä).


Sama nainen oli sen verran päästäns vialla, että halus antaa mulle viälä ton tunnustuksenki.


"Säännöisä" käskettiin kiittää antajaa. Kiitos, kiitos, kiltti Periaatteen Nainen! Ja anteeks, mää en millään jaksa vastata kaikkiin noihin kysymyksiin. Enkä nyt jaksa jakkaa sitä kenellekkään, just jakelin jottain hempelevvää tunnustusta sinne sun tänne. Eiku kakka sentäs, pakko antaa se Kikille! Se on mulle niin liibsteri blogi.


Tualta voi käyrä kattomasa oikeet "säännöt". Mää luulen, että mulla mennee koko viikonloppu jos ruppeen vastaileen noihin kaikkiin. Vastaan vaan ensimmäiseen kysymykseen. Kiki voi hakkee loput kysymykset PeNalta. (Tohon ekkaan se onki jo vastannu.)

Viisi asiaa jotka tuovat hyvää mieltä:

- Se ko postilaatikkoon tullee muutaki ko osotteellista mainospostia tai laskuja. Vaikka kortti jonkulta. Tai paketti, vaikka olisin sen itte tilannu.

- Se ko huamaa aamulla, ettei oo tarvinnu nousta kertaaka yällä mukuloitten takia. Harvinaista, mut kyl sitä tapahtuu.

- Se ko saa kommentteja tänne blogiin. Syrän sykähtää sillai ilosesti aina ko huamaan sähköpostisa ilmotuksen uuresta kommentista.

- Se ko saa kakkia rauhasa. Yleens se kyl mennee näin: Jos ovi on auki ni viäreen ilmestyy yks joka kyselee "kakkaaks sää?" ja toinen joka seisoo kiskomasa mua housuista. Jos ovi on kii, ni sitä rynkytettään kahvasta ja huuretaan "äiti, ooks sää siälä?" tai "Koo, et mee sinne ko äiti kakkaa" kauheella kolinalla säestettynä.

- Se ko on huusholli siisti ja sänkysä orottaa puhtaat lakanat. Sit on niin ihanaa mennä nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Mesis19.1.13

  Kivoja vastauksia, mut ei niistä sen enmpää koska - - - MÄ OON HULLUNA TEIDÄN KISUUN. Toistan itseäni, mutta se on aivan ihana <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, sääkin olet mun liibsteri :) Mää vastaan tähän haasteeseen heti, kun mää olen valmis tulemaan kaapista ulos Jope Ruonansuun kanssa :) Onneksi mää olen jo suoriutunut viidestä ilostuttavasta asiasta, huh :)

  VastaaPoista
 3. Mää en Kiki ees ehtiny ilmottaa sulle sun blogisa tästä tunnustuksesta, mut onneks sää käyt täälä ahkerasti. :-)

  VastaaPoista
 4. Tankki22.1.13

  Paas muuten lukien viime sunnuntain Hesarista urheilusivut! Oli meirän pelistä melkein aukeeman juttu isolla kuvalla ja miästen pelistä surkee pikkuteksti sen alla, hih hah!

  VastaaPoista