keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Viis kysymystä.

Susanna tyähuaneeltans anto haasteen. Olisin voinu kopioira kysymysten lisäks vastauksetkin kolmeen ensimmäiseen kysymykseen, meillä taitaa Susannan kans olla sama maku. Mut jos nyt sit kuitenki vastaan omalla suullani.

1. Lempivärini sisustuksessa.
Tähän on helpompi vastata, että mistä en tykkää. Harmaa on pahin inhokki sisustuksessa. Pastellisävyjäkään en pahemmin käytä, enkä retliiniä ja viininpunasta. Pastelleista poikkeus on vaaleenpunanen, se on kiva nykyään. Vois sannoo, että mun lempiväri sisustuksesa on värikäs. Tännään menin ostamaan keltasta tehosekotinta. Nyt meillä on oranssi tehosekotin.


2. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille.
Uusi design on sellasta etten niitä meille hualis vaikka ilmaseks saisin. 60-luvun desing sen sijjaan kelpais hyvinki. Kummasti vaan saman äijän suunnittelut kelpaa jos vaan saan tiätää että se on vanhaa.

Aarnio 1967, ah miten ihana!
Aarnio 2002, sus saakeli ko kamala!

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä.
Hercule Poirot tiätenkin. Toinen mikä tuli aika äkkiä miäleen on Phil Bellamy (Sydämen asialla), mää ko tykkään univormuista.


Ja sitten on tiätenki Worf, son of Mogh. 

Kuvat jostain netistä...

4. Suosikkini leivonnassa.
Niitä tullee aina uusia. Tän hetken villitys on karppi porkkanakakku, ohje löytyy täältä. Edellinen oli pavlova, sen ohje on täälä. Tairan yllättäen olla kaakkuihminen. Yllättäen, koska täytekaakusta en välitä. Onhan niitä näemmä muitaki kaakkuja.


Tästä tullee sitä porkkanakakkua, älyttömän hyvvää.

5. Viisi blogisuosikkia. Ne, joille se haaste mennee.
Pagisen mitä pagisen
Kiki´s home
Saaripalsta
Melutalo
Pikkukiisken kotona

8 kommenttia:

 1. Oho! Kiitti. Apua! Miten osaan vastata. Sulla oli tosi hyvät vastaukset. Univormu se näyttäisi olevan myös Worf, son of Moghilla ;-D

  VastaaPoista
 2. Kiitti, yritän muistaa vastata, alkaa aivoissa olla ruuhkaa näiden haasteiden kanssa. pitää vissiin yhdistää ne.:) Toi Poirot on kyllä ihana,huokaa vanha täti.

  VastaaPoista
 3. Oooo vau, kiitos! :) Tää olis kiva, sopivan lyhkäinen haaste minun kaltaiselle hätiköijälle. Joten yritänpä skarpata ja vastailla!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi20.2.14

  Pari ajatusta, mitä tuli mieleen, eivätkä liity tähän postaukseen ollenkaan. Ensinnäkin äSsä on ikäisekseen mahdottoman hyvä piirtämään ja mikä mielikuvitus taideteosten nimissä.
  Aikoja sitten pähkäilit makkarin värittömyyttä. Joku ehdotti lipastoa keltaiseksi,toinen väri voisi olla turkoosi, kirkkaampi kuin Loimaan keittiö. Raikastaa luonnonväristä puuta. Terv. "Kääkän" anoppi

  VastaaPoista
 5. Morffeja ja Bellamyitä, en ole ikinä kuullutkaan moisista sankareista. kaikkea sitä oppii näiden haasteiden ansiosta.

  Kiitos porkkananakakun ohjeesta. Mitä kummaa on karppisokeri... pitää alkaa ottaa selvää. Minun sokeriton loppuelämäni kuitenkin vaatii joskus jotain tarjottavaa vieraille kahvin kanssa, niin tällaisia reseptejä on hyvä kerätä jemmaan.

  VastaaPoista
 6. Kääkän anoppi, turkoosi vois tosiaan olla kiva! Se on jotenki kesäinen väri, talvellakin raikas. Olin taas jo unohtanu koko lipaston, mut kesällä sitä vois tuunata ko saa maalinkin kuivumaan. :-)

  Susanna, taidan pistää sulle linkin karppisokerista blogiis. Se on kyllä kätevää.

  VastaaPoista
 7. Kiitos <3 Mää sitten tykkään näistä haasteista ja rehellisesti tunnutstan, että vielä enemmän tykkään olla sun suosikkilistalla :D Tuo Aarnion kamaluus näyttää vessapytyltä, koka on herännyt henkiin ja alkanut syödä kaiken eteenosuvan. Toivottavasti en joudu ensi yönä menemään vessaan :D

  VastaaPoista