lauantai 12. joulukuuta 2015

Kirppikseltä.

Paras löytö vähhään aikaan; kaks mukia, á 0,70€.
Sammaa mallia ko mun lempimukini.

Joulukamaa. Sinisistä lasipalloista onnistuin jo kirppiksellä hajottammaan yhren, kattotaan montako on ehjänä tammikuusa.

Halpoja lehtiä vuarelta -71, Plastexin matala omppupurkki ja pahvinen nuken naama liikkuvilla silmillä.
Mitäköhän mää silläki teen?

Sarviksen matalia lautasia ja keltanen muki.
Taisivat olla yhteens 4€.

Taas kivvaa kaapintäytettä. Nokian punaset saappaat kokkoo 36. Meijän perheen jalat on kooltaan  47, 39, 30 ja 27.  Mutko ne on nätit saappaat... Onks mulla joku fetissi näihin nokialaisiin?

Enpä tiänny tarviivani kynätelinettä. Kissa jolle saa vaikka viis häntää kynistä. Nyt mää oon jo kaks kertaa penkonu pöytääni ja kironnu ko kynä on hävinny. Koskahan tohon kynänpaikkaan tottuu?

6 kommenttia:

 1. Mahtava tuo kissa..kynäteline siis..nii ja hienot väritki!

  VastaaPoista
 2. Taas olet tehnyt tosi hienoja löytöjä, kuten mukit ja muut astiat plus joulukama, puhumattakaan punaisista saappaista. Mullakin on punaiset, mutta ei nokialaiset.

  Tuosta nuken naamasta, niin äkkiäkö Sinä siihen vartalon teet. Itselle olisi ainakin paljon vaikeampaa tehdä tuollainen naama jos olisi vartalo valmiina =D.

  VastaaPoista
 3. Nuo nuken naamat oli aikoinaan tosi hienoja, niihin ommeltiin sellasia kapalovauvoja, eli nukke jolla ei ollut jalkoja eikä käsiä.
  Mollamaijoillakin oli tuollasia naamoja.

  Hauska kynäteline, ja tarpeellinen.

  VastaaPoista
 4. Jo on, tosi kivoja löytöjä. Kynäteline rokkaa!

  VastaaPoista
 5. Sun tarvii laittaa kissalle hännäks joku muu kunpunanen kynä. Nyt se sopii liian hyvin niin se ei löydy... hauska kisu.

  VastaaPoista
 6. Oi toi kissa ois huikee.

  VastaaPoista