torstai 14. heinäkuuta 2011

Vaatteita ja perhosia.


Nyt on jo mukavemmat kelit. Ennää ei tartte hikkoilla. Kuvailin taas perhosia, kerranki mukulaki suastu tulemaan mukkaan. Ehkä siittä viälä jonkinmoisen luantoretkeiljän sitte joskus saa.
Täytyy jakkaa tännekki toi mamman ohje. Paras kesäherkku, vaikka en ikinä mikkään perunanystävä oo ollukka. Elikkä teeppä näin:
Palottele keitettyjä uusia perunoita, vaikka eilen keitettyjä. Silppua joukkoon sipulia, sipulinvarsia ja persiljaa. Lorauta oliiviöljyä hyvällisesti ja Herbamare-yrttisualaa kans. Ruakasuuden lissäämiseks voi lisätä vaikka kinkkurouhetta, vaikkei se sitä maun takia tarttekka. Syärään kylmänä tai huaneenlämpösenä.


Kävin eilen pitkästä aikaa Tampereen keskustan UFF:lla. Siältä löytää kyl parhaat vaatteet. Ostin kivan kiatasuhammeen (jota ehkä tarttee lyhentää 5 cm etten kompastu), yäpairan ja mukulalle uimapuvun ens kesäks.


Toi ruskee on uus, toinen on mulla jo jonkunaikaa ollu, mut laitoin sen kans kuvvaan ko on sammaa ihanaa ohutta materiaalia.


Pannaas viälä pari noita perhosen kuvia mitä tännään räpsein. Oliskos siittä ny 9 vuatta ko innostuin perhosista. Niitä on ihana vaania kameran kans ja joskus yrittää saara joku istumaan sormellekki. Sillon tällön onnistaa niin kameran ko sormenki kans.

Joku sinisiipi, ilman siipien alapintaa en ossaa sannoo tarkemmin. Tais olla naaras, vaikka onki noin sininen.

Loistokultasiipi. Naaras seki.

Ihan tuare sitruunaperhonen. Koiras.

Orvokkihopeatäplä. Touhuista päätellen ehkä naaras.
  
 Niitysinisiipi. Koiras.
Metsänokiperhonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti