tiistai 7. lokakuuta 2014

Puusohva.


Meillähän on ollu tekkeillä leikkimökki, muistatte varmaan? Halusin sinne yläpetin ja alapetin, sillai ko mun lapsuuren leikkimökisäki. Kevväällä löysin roskiksilta jonkun hylkäämän puusohvan. Aattelin, että siittähän tullee hyvä alapeti.


Miäs lyhensi sohvan leikkimökin levyseks ja mää maalasin sen vihreeks valkosilla kukkasilla. Samalla vihreellä meinaan maalata yläpetin kevväällä, sitte ko maalin saa paremmin kuivumaan.


Hyvä siittä tuli, mukulatki tykkää. Huamenna esittelen leikkimökkiä vähä tarkemmin, vaikka maalia siittä viälä puuttuuki.


18 kommenttia:

 1. Upealta näyttää. Varmasti mieluisaa nukkua tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki jo miätein, että tarkeniskohan siälä nyt nukkua, mut ei meillä taida olla tarpeeks hyvää makuupussia. :-)

   Poista
 2. Ai että. Taas oot löytäny aarteen. Mäkin oon haaveilly ton tyylisestä sohvasta... Ei se kyl mihinkään mahtuis, mut kuitenkin. Haluisin sellasen säilytyslaatikollisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulen, että tossa on ollu säilytyslaatikko joskus. Toi on selkeesti ollu jonkun mukulan sänkynä, siinä meinaa oli sen näkösiä kolhuja ja purkkaa liimattuna. Leikkimökisäki olis käytännöllistä olla laatikko. Sinne vois varastoida vaikka hiakkalelut talveks, tms.

   Poista
 3. Ihana on sohva\sänky. <3 Miellyttää kyllä vihreen ystävän silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on munki silmään hyvä sävy. Maali oli niin vanhaa, että vois jo sannoo vaikka retroks. Sen takia se niin hittaasti kuivuki, vaikka lanttasin sitä rutkasti tinnerillä.

   Poista
 4. Voi ei noi päivänkakkaratarrat. Niitä oli omassa lapsuudessa joka paikassa ja olisiko kotona ollut kylppärin laatoissa. Hämärä mielikuva, mutta siitähän on iäisyys. ;)

  Kivaa iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukkaset on maalattu tohon sohvaan. Aattelin, että tarrat mukulat reppii kuitenki irti jossain vaiheesa. Mallia kyl otin tarroista. :-)

   Kiitos toivottelusta ja hyvää tätä iltaa sulle.

   Poista
 5. Ihana kerrossänky, tuollahan tytöt voi hieman isompina jopa kesäisin nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis tarkotus. Mää viätin teini-ikäsenä pitkiä aikoja leikkimökisä. Halusin meijän likoille saman mahrollisuuren.

   Poista
 6. Ihana leikkimökki! Meillä ei olut sellaista, mutta tuollaisen juuri olisin halunnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viälä ei oo liian myähästä, senkus rakennat. Sää oot niin näppärä että varmaan ossaatki. :-)

   Poista
 7. Mesis8.10.14

  Kylläpä olet löydön tehnyt. Upea. Ja kauniiksi olet maalannut. Hieno himmeänvihreä väri, -ja nuo kukat kruunaa lopputuloksen. Kyllä lasten nyt kelpaa leikkiä. Meilläkin oli lapsena isän tekemä punainen leikkimökki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijänki isä teki meille punasen leikkimökin. Ja nyt meijän mukulat sai isäns tekemän, punasen kans. Ihania nää isät jotka tekkee tommosia. :-)

   Poista
 8. Ihana on leikkimökki! Ja niin myös sohva <3 Mua harmittaa, kun täällä ei ole mitään roskiksia/jätepisteitä, niinkun kaupungissa oli , ei voi tehdä mitään löytöjä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kai niitä jossain on. Paina miäleen aina ko ohi ajaesas näät ja sit käyt joskus kurkkimasa. :-)

   Poista
 9. äRrä8.10.14

  Vau mikä leikkimökki!! Ihan luxusta :) Meilläkin oli isän tekemä punainen leikkimökki, mut ei sinne olis mahtunu sohvaa. Mökki lähti kiertämään kylää, kun sitä ei enää tarvittu ja vuosia sitten huomasin sen palvelevan sikalana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tossahan on ideaa! Tiäs vaikka me tehtäis tosta sitte joskus kanala! Sitte ko mukulat on isoja. :-D

   Poista