torstai 29. tammikuuta 2015

Pipoja.


Mulla on teon alla kauhee kasa kaikenlaista. Olis fiksumpaa tehrä vähä kerrallans, tuntuis että saa jottain valmiikskin. Pipoja tuli nyt tehtyä valmiiks, niisä ko oli aikataulua, synttärilahjoiks olivat. Oo sai ruskeen trikoopipon keltasella junakuasisella kääntövuarella. Itä-Suamen hippi sai keltasen ruttupipon mustalla kääntövuarella. Mukuloille tein siinä sivusa omat, ohut oranssi ja paksumpi ruskee veluuripipo. Kaikisa pipoisa on aplikoituna Hurmuri joustocollegesta kissa.


Hipille tein viälä kissaheijastimenki. Ko teki miäli jottain piäntä näprätä.


18 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kissapipoja! <3 Ja tuo heijastin myös. Tahtoo!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi heijastin on ihan helppo tehdä. Kahdella eri kokoisella juomalasilla piirretään paperille ympyrät hiukan lomittain ja piirretään pienempään korvat. Sillä mallilla leikataan kangas. Toiseen kankaaseen ommellaan kiinni heijastin ja sit kankaat oikeet puolet vastakkkain, alas aukko. Häntä on suikale kaksinkerroin. Hiukan vanua sisälle ja kun ompelee aukon kiinni, saa myös hännän kiinni. Sit vaan taakse hakaneula ja naama mustalla langalla kirjaillen. :-)

   Poista
  2. Kiitos ohjeista. :)

   Poista
 2. Mesis30.1.15

  Voi että kun on ihania pipoja. Tuo kissaheijastin on niiiiiin söpö.

  VastaaPoista
 3. Jopa teitkin kommeita pipoja, tuo aplikoitu kissa on mainio koristus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton kissan suunnittelija on saanu inspiraation 70-luvun Pispalan Olli-kolli -tyynyistä. Ihana kuosi. :-)

   Poista
 4. Ihanat pipot! Kelpuuttaisin itsellekin, vaikkei kissat ookaan mun suosikkeja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Olli-Kollipipohan on ihan retroihmisen pipo, kissuudesta huolimatta. :-D

   Poista
  2. No todellakin on! :)

   Poista
 5. äRrä30.1.15

  Oi.. Tuollaisen kissan minäki voisin ottaa!! Ja parille kaverille kans.. Kerro sitten kun niitä on myyntiin asti. Mulla on kanssa tuo sama että keskeneräisiä tekeleitä kertyy, pitäisi ryhdistäytyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niitä varmaan myyntiin tule, kangaskin loppu jo, jämät käytin pipoihin. :-D

   Poista
 6. Sinulle on blogissani haaste ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Vastaan jahka kerkiin. :-)

   Poista
 7. Mahtavia pipoja! Mulla on kans liikaa projekteja ja mikään ei valmistu. Ahdistaa, kun on niin paljon kesken, mutta itteppä sitä kuoppaa koko ajan kaivan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, uutta on aina niin ihana alottaa. Tiätty olis ihanaa saada valmiiksikin. Kai sitä täytyy ottaa itteens niskasta kii ja tehä vanhat loppuun ennen ko taas alottaa uutta...

   Poista
 8. Onpa hienoja pipoja! Enkä oikein osaa päättää minkä väriset on hienoimmat! Mut toi hurmuri on kyl upea =) Kuinka sä oot saanut ommeltua sen noin siististi? Mun jäljiltä se olis venynyt joka suuntaan ja muistuttanut enemmän irvikissaa kuin hurmuria =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää aplikoin aina sillai, että ensin silitän kankaan taakse sitä semmosta liimaa, joka on kiinni leivinpaperintapasesa suikaleessa (saa kangaskaupoista). Sitten leikkaan sen kankaan haluttuun malliin ja sit vasta revin sen leivinpaperin pois. Sit silitän haluttuun kohtaan kiinni ja ompelen reunoja pitkin. Ei veny ja siirtyile. :-)

   Poista