keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kirppikseltä.

Arabian sininen Palapeli-teekuppi.
Voi kun löytyis viälä tassi alle.

Kiinalainen kultakalaemalikulho ja soikee englantilainen pellitarjotin.

Musta kukkopilli.

Meillä on ollu eläin-dominopeli jota miäs on piänenä pelannu. Nyt löyty sama peli uurempana tuatantona. (kuvasa vanha peli ruskeella taustalla ja uusi sinisenkirjavalla) Voiraan pelata jättisuuria dominopelejä! Äitiki tykkää.

Pari pussilakanaa. Tiiä sitte miks noiki piti ostaa,
mulla ko on jo pussilakanat tota kuasia.

16 kommenttia:

 1. Vaude mitä ihania löytöjä. Lapsuuskodissani oli nuo yläkuvan siniset kukkakupit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taustalla häämöttävä kuviollinen kuppi on Arabian "Ali". Ihan mahtava kuvio, löytyy ruskeenakin, mut toi sininen on niiiin ihana.

   Poista
 2. Eihän sitä tietenkään lasketa samaksi, jos se on eri värinen :P Tai ennemminkin voi ajatella niin, että jos joku asia on hieno ja sitä on useassa värissä, niin voi kerätä kaikki ja yhdessä ne ovat kaikkein hienoimmat. (kyllä, mä olen tosi hyvä perustelemaan itselleni, että miksi saan jotain, toisinpäin se ei valitettavasti onnistu oikeastaan koskaan :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, "kerää koko sarja"... Siinä oliski haastetta. Ensin pitäis ottaa selvää, että monessako värissä sitä on tehty. Ainakin kolmessa ilmeisesti. Luulin ensin, että se mun aiempi on haalistunut, mutta se taitaakin olla vaan keltainen kuosi.

   Poista
 3. Mul on ihan just samanlainen musta kukkopilli kokoelmissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin näyttää olevan jo kokoelma hyvällä alulla. Aluks aattelin, etten kerää mitään roinaa pönttöuunin päälle. Mut siittä pöntöstä on nyt kuitenkin tullut kukkolauman koti. :-D

   Poista
 4. Kaunis tuo sinikukkainen pussilakana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki tykkään tosta sinisen ja myrkynvihreen yhdistelmästä. Siks mää noi ostinkin. Tykkäsin sinisestä, enkä voinu jättää toista parittomana kirppikselle. :-D

   Poista
 5. Kultakalamaljasta vois tarjota niitä kalakeksejä :D Vai onko liian makaaberia. Domino ois kiva, mut meidän muksut on vielä liian kiinnostuneita itse palasista eikä niistä kuvista. Ehkä sit joskus onnistuu tääläkin. Iso domino on kivampi kuin pieni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Nyt mun tartteeki ostaa mukuloille kalakeksejä. Pienenä en niistä niin kauheesti välittänyt, mut ne oli kuitenkin hienoja ku olivat kalan mallisia.

   Ei meilläkään Koo niin ymmärrä pelaamisen päälle. Leikkii vaan omilla korteillaan ja äSsä kiljuu, että Sun vuaro, sun vuaro! Taitaa mennä niin, että mää pelaan Koon kortit ja se vaan luulee olevans mukana pelissä. :-D

   Poista
 6. Ihana tuo ruusutarjotin, tuollasta dominoa on meilläkin pelattu,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tarjotin on niin ihana, että ostin sen vaikka olin päättänyt etten osta meille enää yhtään tarjotinta. :-D

   Poista
 7. Mesis5.6.15

  Ihania kirppislöytöjä olet taas tehnyt. Erityisesti tykkäsin tarjottimesta. Musta kukkopilli on myös hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tarjotin on ollutkin jo ahkerasa käytösä. Siihen mahtuu iltapala paremmin ko niihin pyäreisiin jota yleensä oon käyttäny. :-)

   Poista
 8. Hienoja löytöjä! Domino on kyl huippu peli! Me pelattiin miehen kans monesti sitä ennen lapsia ja kohta päästään pelaan poikien kanssa puista eläinversiota =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se varmaan jo nelivuatiaan kans onnistuu, meillä Koo ei oikein viälä ideaa ymmärrä ja on kohta 3,5 v. :-)

   Poista