torstai 6. elokuuta 2015

Kissakievari.


Majottauruttiin Mimmin kans jokakesäisellä kuvausretkellämme Luomajärven hevoskievariin. Mää luulen, että se tullee kulkemaan mun muistoisa ennemmin kissakievarina. Minne vaan meniki, ni heti sai kissaseuraa. Iltakävelyllä koettiin kissan aiheuttamia kauhunhetkiä, Pilli-kissa kun ryski mettäsä ko isompiki elukka. Ehrein jo olla tyytyväinen ryskijän ja meitin välisä olevasta lehmäaidasta, kunnes pusikosta ilmestyki kissa. Kuin nolo sitä voi olla? Kissoja siälä ja kissoja täälä. Yällä näin untaki siittä miten meijän huane oli kissoja täynnä (oikeesti ne kyl pysy pihalla).

Touko, joka on pualiks siamilainen, ja leijonan kokonen maine coon Iksu näyttivät olevan hauska parivaljakko.
Menetin täysin sydämeni Vilille. Jos joskus hankin rotukissan, olkoon se itämainen lyhytkarva.


Tässä tulee norjalainen metsäkissa Olga.

Hirvee mettänpeto Pilli,
yläkuvan valkosen Pullan tallikaveri.
Jokunen katti jäi kuvvaamati.

Siinä vähän ennen viittä aamulla noustiin lämpimistä sänkyistämme kuvvaamaan aamu-usvaa. Aamun toinen herätys oli siinä kahreksan maisa ko piti käyrä syämäsä hyvä aamupala.Täytyy sannoo, että tuli valittua kaikin pualin hyvä majapaikka. Meijän huane oli viljamakasiinin alakerrasa. Harvemmin tullee nukuttua yhtä mukavalla patjalla ja yhtä kivasa ympäristösä. Eikä ollu hinnalla pilattu, kahren hengen huane 50€. Ja piha oli täynnä hevosia, lampaita, kanoja ja kaneja sekä tiätysti niitä kissoja.


Jos jaksat viälä kattella jokusen kuvan reissulta, niin jatka alaspäin.

Pirulanvuoren näkötornista.

Lavian keskustasta löyty kesäkirppis. Taitaa olla viälä tämän kuun auki. Sellasta vähän laadukkaampaa tavaraa. 


Jämin uhrilähde. 
Kyllä kannatti maksaa että pääsi maistamaan hyvää ja parantavaa vettä. Lähde pulputti kolikot heti piiloon uumeniinsa.

 Kiitos Mimmi! Ens vuanna taas uurestaan. 

6 kommenttia:

 1. Voi että, olettepa olleet ihanan oloisessa paikassa majoittumassa. Pistän paikan ehdottomasti muistiin, että jos joskus kaipaan tuolla suunnilla majoitusta, niin tuonne ehdottomasti haluan! Ihania kissoja siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tosiaan! Ja jos hevosista tykkää, niin sitten toi on ihan ehdottomasti käymisen arvoinen (no on kyl muutenki).

   Poista
 2. Mesis7.8.15

  Ihana kissapaikka, ihanat kisut ja kaikki muukin.

  Istuiko se lehmä ihan oikeesti vai oliko se sairas??? En ole kun kerran eläissäni aiemmin nähnyt lehmän istuvan. Senkin auton ikkunasta.

  Hienosti toimii tuo "matkalaukkuretkipöytä". En muista mikä sen nimi oikeesti oli =D.

  Kyllä on ollut hieno reissu teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siinä sen aikaa istuskeli, että siittä jokusen kuvan sai otettua. Moni muukin jäi istumaan hetkeks kun oli nousemassa makuulta ylös. Toi linssilude istuskeli vaan vähän pitempään, niin tuli otettua oikeen kuva. Hauskalta se kyl näytti. :-D

   Salkkupöytä sen pöyrän nimi taitaa olla. Oli kyllä kätevä matkassa, pari kertaa se esille kaivettiin takaluukusta.

   Poista
 3. Voi hitsi, meiänkin on koko kesä pitäny käydä tuolla uhrilähteellä, vaan eipä oo vieläkään keritty. No onhan tässä vielä aikaa..

  VastaaPoista
 4. Justiinsa kotiuduttu Luomajärveltä ja kamerassa oli kyllä lähes yhtä paljon kissakuvia kuin hevoskuviakin :) Tuli vietettyä pe-su ratsastusviikonloppu kauniissa syysilmassa ja tilan 7 kissaa kyllä kruunasi kaiken!

  VastaaPoista