tiistai 11. elokuuta 2015

Rakkoja.

Näin ohjeistettin rakkojen hoitoon 60-luvulla.

Mulla on semmoset kontit, että ne helposti hiärtyy rakoille. Voishan sitä käyttää vaan niitä yksiä kenkiä jotka ei mun jalkoja hiärrä, mut ko vaihtelu virkistää.


Näyttää siltä, että äSsä on perinyt mun ohkasen nahkani ja hiärtyvät jalat. Niitä ollaan nyt lääkitty laastareilla.


Sain Buzzadorilta* Compeedin rakkolaastareita. Siihen loppu kalvaminen. Ne on huamaamattomia, kipua helpottavia ja pysyvät kauan (jos mukula ei vaan revi sitä pois). Tarttee hankkia käsilaukkuun varasto.

Huamaatteko?

*Buzzador on semmonen firma mikä mainostaa tuatteita ihmisten avulla. Siältä saa ilmaseks tuatteita joita pittää testata ja ussein jakkaa kavereilleki. Sit pittää kertoo mitä miältä on siittä tuatteesta ja mitä kaverit tykkäs. Saa haukkua tai kehua.

8 kommenttia:

 1. Nuo laastarit on kyllä mahtavat käytössä, helpottaa oloa kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ne kyllä parempia ko toi 60-luvun tapa hoitaa rakkoja. :-D

   Poista
 2. Nyt potää rientää ostoksille. Vaikea kävellä ison rakkulan kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sulla sattuu olemaan just iso rakkula? No paranemista sille.

   Poista
 3. Mesis12.8.15

  Sama vika minulla, että helposti tulee rakko kantapäähän, jos ostaa uudet kengät. Nykyisiä kenkiäkin olen väkisin koittanut luonnuttaa jalkoihin sopivaksi kävelemällä niillä laastarit kantapäissä. Rakkolaastarit ovat todella hyviä ja tosiaankin, niitä ei helposti huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kalvaa vanhatki kenkät, mut ne tekkee sen aina sillai salakavalasti ko vähiten orottaa. Ei voi ennaltaehkäisevästi tehdä mittään.

   Poista
 4. Itse ostan aina kävelykenkiä ostaessani (ja lenkkarit ja kaikki joissa reuna tulee kantapäähän) heti käsittelyssä sellaiset korotuskiilat kantapään alle (laitetaan mieluusti pohjallisen alle jos on, muuten liimataan vaan paikalleen), jotta en saisi rakkoja kantapäihin... muuten jotenkin reuna ottaa aina väärään kohtaan ja hiertää. Ja Compeedit (ja vastaavat) on kyllä aina kotona ja reissussa mukana. Kannattaa muuten puhdistaa ihon mahdollisimman alkoholipitoisella tökötillä ennen laittoa... pysyy ihan ältsin hyvin paikallaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä pittää miälessä toi korotuskiila. Mulla kalvaa kyl millon mistäki, viimeaikoina usseimmiten varpaitten päältä, yhteen aikaan tuli aina jalkapohjaan vesikelloja.

   Poista