keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Hippi kävi.


Mulla kävi viime viikon lopulla kirppistelykaveri. Itä-Suamen hippi tuli pitkästä aikaa kyläilemmään. Kiärrettiin monta kirppistä, käytiin Tiptapilla saunomasa, höpötettiin ja juhlittiin hipin synttäreitä.


Kas täsä Hippi esittellee osan kirppislöyröistäns. Ihan sen näkönen pöllölaukku, ihana hame, pari pussilakanaa ja tuuki.


Määki tairan esitellä osan. Loput tullee sit ko oon saanu ne tuunattua ja kuvattua. Suasikki löyröistä on varmaan paksua froteeta oleva päiväpeitto, se on nyt syämähuaneesa.


Forget-me-notista ostin kukkapairan (parempi kuva myähemmin) ja ihanan pinssin.


Mukulat on kovia murustammaan, mut nyt voiraan siivota muruset pöyrältä roskiin entistä kätevämmin. Tai no, ennenhän mää pyyhkäsin ne kämmensyrjällä lattialle.


Seinäkoukkuja, pikkunen valokuva-albumi ja kirjava muavinen pussukka. Pussukka on nyt mun käsilaukusa pikkutavaraa kätkemäsä.


Nahkanen olkalaukkuki tuli ostettua. Otin heti käyttöön.


Kauheen kivvaa oli ko Hippi kävi. Erellisestä näkemisestä oliki jo usseempi vuasi. Kiitos Hippi-kulta, nährään taas. Pian.  ♥ ♥ ♥ ♥

8 kommenttia:

 1. Mesis4.2.16

  Kaikkea kivaa ja hyödyllistä on taas löytynyt. Muutenkin on teillä Hipin kanssa ollut mukavaa kun Tiptapilla kävitte. Oikein täytekakkuakin, namnam! Onnee vaan Hipille näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä tosi mukavaa! Kiitos onnitteluista, Hippi kävikin ne täältä lukemassa- :-)

   Poista
 2. Eikö vaan olekkii mukavaa kun saa hyvän ystävän kanssa olla ja kiertää kirppiksiä. Uppeita löytöjä oottekin tehneet.

  VastaaPoista
 3. Oli teillä varmasti mukava kirppispäivä. Minäkin tarvitsisin tuommoisen saman-mielisen kirppiskaverin, neljä silmää huomaa aina paremmin kuin kaksi silmää. Ihana harjasysteemi, olisi lähtenyt minunkin mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippi ymmärtää retron päälle, mut sillä on kuitenkin sen verran eri tyyli, ettei jouduta tappelemaan tavaroista. Täydellinen kirppistelykaveri siis. :-D

   Poista
 4. Kivoja löytöjä ootte tehneet, kaksin on aina kivempaa.Olen itsekkin kova kirpparien koluaja. Olen muuten sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, tervetuloo lukijaksi! Tuunhan mää vierailulle. Aika vähille on nykyään jäänyt blogien lukeminen, mutta liityin lukijaksi niin muistan sut sittenkin kun taas innostun lukemaan. :-D

   Poista