torstai 18. helmikuuta 2016

Käsitöitä tarjolla.


Piäni mainos liänee paikallaan niille jotka liikkuu Kangasalan suunnalla. Kangasalan työttömät ry:n puoti Rekolassa tarttis asiakkaita. Siälä on kauheesti kaikenlaista kivvaa käsityätä, mut ko se on sillai vähä syrjäsä, niin ei sinne kovin moni eksy.


Nyt suasittelenki, että menkää käymään. Siältä löytyy mukuloille kaikkee hauskaa lelua ja roolivaatetta, sekä aikuisille sisustusjuttuja, asusteita, kauppakasseja, keittiötekstiileitä ja tiäs mitä ittelle ja lahjaks. Hinnatki on halvat.Talon käytäviltä löytyy lissää ostettavvaa ja kahvioki on jos shoppaillessa kahvihammasta kolottaa.


Ja kannattaa muistaa kans, että siälä on kirpputoriki. Siittä joskus kirjotinki jo täälä. Sinne sit vaan, osote on Rekolantie 15, se on kodikas paikka ja siälä on ilosia ihmisiä. Löytyy siis siältä vanhainkodin takkaa.


5 kommenttia:

 1. Juuri sen näköinen paikka, mistä saa ihania lahjoja ja viemisiä! Täytyy pitää mielessä jos tuolla päin liikun.

  VastaaPoista
 2. Ihana puoti, mutta tää matka tää matka.

  VastaaPoista
 3. Mesis19.2.16

  Eka kuvassa oli ihania puuautoja ja muitakin puutöitä.
  Olivatko kirjat myös myynnissä? Tuli vaan tuosta tietosanakirjasarjasta mieleen, että itsekin olen ajatellut laittaa omani myyntiin, mutta kuka niitä enää ostaa, kun netistä saa uutta tietoa pilvin pimein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kirjat myynnissä. Jos on kaunisselkäinen tietosanakirjasarja, niin kyllä niitä jotkut ostaa. Ihan vaan sisustuselementiksi. :-)

   Poista
 4. Anonyymi19.2.16

  Täytyy lähteä linnunpönttöostoksille. Linnut laulelevat jo kevättä rinnassa, pesiä tarvivat.
  Ilona

  VastaaPoista