sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Mukeja.Vanhat mukit on sit niin ihania! Mää en vaan voi vastustaa niitä. Tai no, jos liikaa maksaa, niin sit vastustan. Mut kun löytyy hintaan 0,50€, niin minähän ostan. Sen hintasia oli noi kuvan kaks ekaa mukia. Ton tumman sain ihan ilmaseks kiltiltä Vaapukalta, kiitos kultsi!

Pakko hehkuttaa teitillekki, että ennen sitä tehtiin kunnon tavaraa. Join teetä samalla ko pyyhein pölyjä. Muki oli siälä pölyn joukosa kaapin päällä ja huitasin sen rätillä alas. Ei tullu sirpaleita, vaikka pelästyinki. Siinä se muki pomppi pitkin pöytää ja jäi ehjäks, vaikka purotusta oliki likemmäs pualtoista metriä. Ainoo vahinkoo kärsiny olin minä joka sain teet, onneks kylmät, päälleni.

Kestomuki. Tualta ylhäältä se putos.


8 kommenttia:

 1. Hei vitsit, mulla ois kaks vasemmanpuolista ja kaks muppetmukia jotka ehkä ettis uutta kotia. On pitäny pistää lumppulaan mut ei saa muka koskaan aikaseks. Haluiskohan ne teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vääärin! Kaks oikeenpuolista eli ruskeeta staffordshireä. Oon ollu koko viikonlopun pihalla rehkimässä ni menee jo oikeet ja vasemmat sekasin. :)

   Poista
  2. Mulla alkaa olla jo niin tajuton määrä mukeja, ettei paranis yhtään hommata lisää. Mut jos muppeteista jompi kumpi on kermit, niin mun yks kaveri on kiinnostunut. Oon sille yrittänyt kermittiä ettiä, toi miss piggy oli jo aika lähellä, mut ei tarpeeks. Sillä on pienenä ollut se kermit ja haluais semmosen taas. :-)

   Poista
  3. Ei oo kyllä Kermittiä, on vaan Gonzo ja Animal. Mutta minäpä pidän simmut auki sammakkomukin varalta. :)

   Poista
 2. Mesis1.5.16

  No olipa kestävä muki. Onneksi tee oli kylmää ettei tullut palovammoja.
  Ihanat mukit.

  VastaaPoista
 3. Hei. Vieläkö olisi Muppet mukeja kaupan? Kohtuuhinnalla voisin ostaa. 040-7679669

  VastaaPoista