tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tehokas flunssalääke.


On ihan pakko katkasta tää hiljaiselo täälä, mää ko sain tännään kotio kauan orottamani emännänkaapin. Mamman tuttu oli sanonu, että jos ei kenellekkä kelpaa ni hän tekkee siittä vappukokon. Tottakai mulle kelpas!


Pappa sitä puunas. Ihana pappa. Tännään se kuskas sen mulle ja mää olin niin innoissani, että unohdin ihan olevani flunssasa. Kauheella tohinalla laitoin hyllypapereita ja testailin tiäs mitä romuja kaapin päälle.


Menikö överiks? Onks toi hyllynreunakoriste jo liikaa?

Siälä se nyt on sit syämähuaneesa. Tarttee malttaa olla täyttämättä sitä roinalla. Elättelen toiveita, että meillä olis joskus keittiöremontti jossa vähennetään keittiöstä kaappeja, sit toi tullee tarpeeseen. Nyt mää meen istumaan pöyrän ääreen ja istun ja kattelen mun kaappiani. Jee!


13 kommenttia:

 1. Kylläpä o hiano!! Ja tuo väriki! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että onpa söpö ja niin ihanan värinen!

  VastaaPoista
 3. Tankki19.4.16

  No juu, meni kyl pahasti överiks! Mut jo aika aikasin.

  VastaaPoista
 4. Anna mennä vaan, itsehän sä näitä eniten katselet. On kyllä ihana kaappi.

  VastaaPoista
 5. Jo vain, onpa komea kaappi!

  VastaaPoista
 6. Mäkin olisin saanut tuollaisen kaapin (eri värisen tosin) äidin peruja, vaan kun ei olis mihinkään mahtunut...siellä se on edelleen äidin lesken luona tallessa kyllä.

  VastaaPoista
 7. Mesis20.4.16

  No ei kai nyt noin hienosta mitään vappukokkoa tehdä. On kyllä hieno!
  Toivottavasti flunssa män sen siliän tien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyl se jatkui loppuviikon. Tais olla ihan influenssa...

   Poista
 8. Upea kaappi! Kyllä tuota vois katsella.

  VastaaPoista
 9. Tolkuttoman kaunis!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi25.4.16

  Teidän kotinne on upea. Omani on täysin eri tyylinen, mutta niin oman kodin kuuluukin miellyyttää juuri itseä. ps: älä tee itsellesi kiusaa ja vähennä keittiönkaappeja! En toki tiedä mikä on lähtötilanne, mutta paljon kokkaavanna koen erittäin harmilliseksi että jokaiselle kattilakoolle ja laitteelle ei löydy tilaa ja harvoin käytössä olevat vedenkeittimet ja leivänpaahtimet lojuvat tiskipöydällä. Näin niinkun sisarellisena vinkkinä, ellei sulla kaapit ammota tyhjyyttä ;) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tilanne vaan on se, että mulla on kaapit täynnä kaikkee mitä ilman tulis toimeen vallan hyvin. Jos mää laitan niitä kirppikselle, niin ostan kohta uuret turhat roinat tilalle. Mitä enemmän kaappeja, sitä enemmän niihin mahtuu tavaraa. Kirppiksellä tulee aina aateltua, että viälä sinne kaappiin mahtuu. :-D

   Poista