tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kamera.


Nyt mulla on uusi kamera. Se on ihana! Jouruin tinkimään zoomista, mut sain kevyen, nätin ja hyvän kameran. Testasin sitä äsken pihalla, hyvin saa kuvia hämäräsäki, niin ko toi katti kaiteella tuala ylhäällä. Vanhalla kameralla tosta kuvasta olis tullu ihan tärähtäny. Se on Fujifilmin X10, jos se jottain sannoo jonkulle. 18 kertanen zoomi vaihtu nyt sitte 4 kertaseks, mut mitäs mää isommalla teenkä ko kuvvaan vaan kirppislöytöjä ja mukuloita. Se on ihanan vanhantehkosen näkönen, hyvä myyntikikka, muhun tehos ainaki heti.


Loimaalla käytiin. Koo oli ensimmäistä kertaa yäkyläsä. Kerkesin käymään yhrellä kirppiksellä. Löyty äSsälle saretakki, pellitarjotin ja kukalliset valoverhot.


Mamman ja pappan kissasta en ookka puhunu täälä. Se on 13-vuatias kolli. Kauheen kiva kissa, mut merkkausrauhaset vaan saa sen vähä hankalaks. Jos sitä ottaa varomattomasti sylliin, ni saattaa saara haisevat liämet vaatteillens. Onneks mää tiän konstit ni ei oo mua haisuttanu. Joskus 3- tai 4-vuatiaana se jäi auton alle. Oli varmaan pyäriny pitkin asvalttia, oli naamasta karvat ja viikset pois, varpaita puuttu ja häntä oli murtunu. Nyt hännäsä on mutka ja kylmällä se kulkee kolmella jalalla. Sunnuntaina saunottiin pappan kans, kolli tuli meijän mukana saunaan. Se istu lauteille ja otti löylyä kauemmin ko mää, pesi itteens niin ko saunasa kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti