perjantai 2. maaliskuuta 2012

Dyykkausta.


Tännään ko ulkoiltiin, vaunuteltiin roskiksille jotka on tiän varresa. Mulla on aina tapana kurkata niitten sisälle, jos vaikka joku olis heittäny pois jottain käyttökelposta. En tiiä mimmonen miälipuali oli oikeen ollu asialla, mut joku oli heittäny sinne sitä sun tätä kivvaa. Ensimmäisenä nostin roskikesta esille pupu-pehmolelun. Kuis sattuki, äS ihastu ikihyviks. Vähä kyl liianki hyviks, ko sitä ei saa ees pestä. Yäk, nysse hallii jonkun vanhaa roskiksesa kiärinyttä pehmolelua... No, se kyl haisee ihan raikkaalta eikä siinä oo tahroja, itseasiasa se on ihan ko uus, ei oo karvaka takusa. Siittä tuli kaveri äSsän rakkaalle unikissalle, niitä on sitte laitettu nukkumaan viärekkäin millon minnekki.

Täsä pupu kuulemma nukkuu sänkysä.

Sit siältä roskista löyty muumipappa-käsinukke, vitivalkonen ja käyttämättömän näkönen. Sen kyl silti pesen ennen käyttöö, niin ko noi muutki rojut. Otin siältä kans 4 käsipyyhettä, yhren kylpypyyhkeen, jouluverhot ja virkatun päiväpeiton. Nii ja 74cm vaaleensinisen bodyn, siinä on tahroja eresä, siihen vois ommella jottain piristystä päälle.


Virkatusta peitosta en tiiä, että onks se jonkun itte tekemä vai kaupasta ostettu. Näyttää kyl jonkun tekemältä. Siinä on pari piäntä tahraa ja reikää, mut ei mittään mikä mua haittais. Tommonen elämää nähny peitto on enemmän mun makkuuni ko joku virheetön. Toisen roska on toisen aarre.


Tännään on tullu enemmänki pupuja huusholliin. Posti toi mukuloille paketin. Koo sai ihanan virkatun pupun. Pupupäivä.


Mää lihon varmaan kohta muarottomaks. Ollaan äSsän kans leivottu harva se päivä herkkuja. Alkuviikosta tehtiin kamomilla-vanilja-muffinsseja, teen toistekki ko tykkäsin. Kuarrutetta tein kyl vaan pualikkaan annosta ja sitä jäi yliki. Vein niitä serkkuplikan ovveen roikkumaan yllätykseks. Omaks yllätykseks jäin autolla lummeen kii. Vinkki muille kokemattomille autoilijoille: Jos pyärät vaan suttii tyhjää, laita auton kuramattot pyärän alle.


Erellispäivänä tehtiin tonnikalapiirakka. Tännään tehtiin mokkapaloja joihin matkittiin kuarrutus täältä.


Tein tänne Blogiin uuren sivun. Jos lukijaa harmittaa oma sekanen kämppäns, ni voi sitte mennä kattomaan noita mun sikolätin kuvia. Lisäilen sinne aina kuvia ko saan talosta sopivan sekasia otoksia.

3 kommenttia:

 1. Uskomatonta, mitä kaikkea heitetään roskiin tosta vaan... Mutta onneksi ne voi sitten joku toinen dyykata sieltä :) Jostain muumilelustakin olisi voinut kirppiksellä pyytää monta euroa ja varmasti joku olisi ostanut... Nooh, onhan siinä vaivansa... Tästä pääsisi hyvin siihen, miten paljon ruokaa heitetään roskiin... Huoh! Ehkä lempipuheenaiheitani nyt, kun ei oikein kestovaipoista ja kantoliinoista ole niin aihetta puhua ;D ...niin ja se sun pahvilaatikollinen kankaita on tuossa ihan mun vieressä... pitäisiköhän vaan laittaa postiin? Vai tuletteko hakemaan? :)

  VastaaPoista
 2. Posti tulee varmaan turhan kalliiksi, eiköhän me jossain kohta nähdä. Makkon luulis pitävän pirskeet nimityksestään, niitä ei pidä jättää väliin. Hakeminen vois onnistua sitten tuonempana kun Koo on vähän kasvanut. :-)

  VastaaPoista
 3. Ei totta soikoon, tuollainen pitsipeittoaarre roskiksessa!!! Voisin pyörtyä kauhusta.

  Mittailin sitä tunikaa, se on ympärysmitaltaan siitä laskosten kohdalta n. 100cm, ja laskosten alapuolelta 110cm. Mulla ry on 94cm ja tää on sopiva. Laita spostia pikapuoliin jos tuon tahdot, sillä on jo monta kyselijää. ;)

  VastaaPoista