tiistai 7. toukokuuta 2013

Käytiin ulkomailla.


Eilisaamusta tähän aamuun oli Amorella, Mamma ja mukulat. Lähteisä äSsä selitti että Mammalla on meri ja laiva. Sanoin, ettei ne Mamman oo. ÄSsä ihmetteli, että Pappanko se laiva onki, se ko ei tuu ees mukkaan. Tais muutenki orottaa piänempää paattia.


Tuntu ko olis ollu jollain välimerenristeilyllä, aurinko paisto niin kivasti hyttiin.


Nää on äSsän kontit. Mun olis huamattavasti karvasemmat.Mukuloilla oli jännää. Luulin ettei Koo sais viälä mittään irti laivamatkailusta, mut kivvaa silläki näytti olevan. Ja äSsällä vasta oliki, siälä se riahu pallomeresä teinipoikien kans.


Palohälytystesti tehtiin sopivasti just ko mukulat oli saatu yäunille. Mamma oli niin kiva, että jäi yksin nukuttammaan ne uurestans ja päästi mut iltapalalle. Söin vähä tapaksia, join teetä ja luin kirjaa. Sit kävin kannella kattelemasa Tukholman maisemia.Yä meni mukavasti, eikä aamulla ees huamattu että satamaan saapuesa rutattiin laituri. Eli oli kiva reissu.

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, muakin vähän himottelis toi ruotsinlaivalla käynti. Toki, mikään laivamatka ei enää ikinä voi voittaa matkaa Islannista Tanskaan helmikuussa... Toki ruottinlaivalla ei tarvii niitä pahoinvointipillereitäkään. Sattupa sopivasti, että jus te ruttasitte sen laiturin. Taisitte olla ilman autoo? Ettei jääny jumiin ku ei portti auennu...

  VastaaPoista
 2. Jee, onneksi pääsitte pois :) Joskus mekin seilattiin Amorellalla, on vielä tarjotin joka sieltä ostettiin. Onpahan muistona. Kiva ikkunallinen hytti, ni näkee merelle.

  VastaaPoista
 3. Mesis7.5.13

  Ai te satuitte olemaan just tuossa törmäilyaluksessa. Kuulin siitä uutisissa. Onneksi siinä ei ollut ihmisille mitään vaaraa.
  Mukavia kuvia reissulta.
  Itseäni hirvittää laivareissut, kun ollaan joskus pikkupaatilla ajettu karille, ja yhden kerran kun oltiin lähdössä ajelemaan moottori syttyi tuleen kun isä sitä käynnisti.

  VastaaPoista
 4. kivalta näyttää :D mekin päästään koko perheen kans maanantaina laivalle, pallomeri kutsuu!

  VastaaPoista
 5. Voi miten iso hytti teillä on ollut, me ollaan oltu aina niissä kopeissa :)

  VastaaPoista
 6. Juu, ilman autoo oltiin. Muuten oltaiski jouruttu oottelemmaan mukuloitten kans usseempi tunti. Pappa oli meittiä vastasa ja siltä kuultiin siittä laiturista. Se oli kävelly just kohralla ko se törmäs. Kauhee rysäys kuulemma, eikä me kuultu mittään laivassa.

  Otettiin semmonen vähä isompi hytti ko siinä oli jääkaappiki, sai ässälle omat evväät ko on niin nirsoki. Oli helpompaa olla mukuloitten kans liikkeellä ko piti muutenki olla paljo hytisä. Raskittiin ko käyrään niin harvoin laivalla. Taitaa olla 6 vuatta mun erellisestä reissusta.

  VastaaPoista