sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

365 kuvaa, osa 16.

Huhtikuun 14. oltiin mammalasa. Mukulat maalas pääsiäismunia.

Huhtikuun 15. kuvasin Ahmun ulkohuusisa ennen ko lährin ajamaan mukuloitten kans kotio.

Huhtikuun 16. käytiin kirjastosa ja Koo lainas niin hyvän muumikirjan että sitä luettiin kirjaston hissisäki. Ja kotona kymmenen kertaa päivittäin.

Huhtikuun 17. autotalli sai lissää punamultaa. Miäs-parka, se haluais nikkaroida autotallin valmiiks, mut mää keksin sille aina muita projekteja.

Huhtikuun 18. nokkimisjärjestys oli tämä:
Kissa söi ensin, ihmiset jälkeen.

Huhtikuun 19. paistettiin joulun jälkeen alennuksesta ostettu kinkku. Mukulat söi iltapalaks lämmintä kinkkua ja koputuskastia (=dipataan leipää kinkunliämeen). Joulu on taas. Eiku pääsiäinen.

Huhtikuun 20. päivä alko mukavasti. Mukuloitten lisäks sänkysä hyppi miäs. Harvinaista, koska viikolla se herrää ennen muita ja viikonloppuisin sillä on lupa nukkua kellarisa.

4 kommenttia:

 1. Ihana ikkuna autotallissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löyty appiukon varastoista. Ihanaa ko on semmonen appiukko jolta löytyy mitä vaan. Kysyin siltä nättiä ikkunaa ja ton sain. :-)

   Poista
 2. Mesis21.4.14

  Sulla on mies kurissa ja Herran (ei ku siis rouvan) nuhteessa =D. Hyvin koulutettu. Tarkkaa näyttää olevan munien maalaus. Kissakuvat mua viehättää aina.
  Kyllä se kinkku maistuu pääsiäisenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kinkku maistuu aina! Aattelinki, että tarttee ens jouluna ostaa alennuksesta kaks, saa sitte toisen syärä vaikka juhannuksena. :-D

   Poista