keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Maija on kätevä.Sarjakuva on vuaren -61 Apu-lehdestä. Nykyajan Maija on niin kätevä, että dyykkaa kevättakkins roskiksesta.

13 kommenttia:

 1. :))) maino sarjis ja nykyajan Maija sai takkinsa halvemmalla.

  VastaaPoista
 2. Tykkään enemmän kätevästä nyky- Maijasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka olishan se nostalgista tilata takki kuvastosta joka tarttee tilauksen jälkeen palauttaa kauppaan. :-)

   Poista
 3. Mesis23.4.14

  Hauskasti sanoit:"Nykyajan Maija on niin kätevä, että dyykkaa kevättakkins roskiksesta." =D
  Hienoja takkeja ja muitakin vaatteita olet sieltä löytänyt, -ja edullisesti, -ja saman tien. Ei ole tarvinnut odotella lähetystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan noppeempi tapa hankkia takki. Paitsi jos takkia tarttee, ni ei siälä roskiksesa välttämättä sellasta oo. Kakspiippunen juttu. :-)

   Poista
 4. Me Maija ollaan niin käteviä. :D Tää kuulostaa nyt hölmöltä, mutta mä näin susta toissa yönä unta. Sulla ja sun siskolla (sulla ei taida ees olla siskoa) oli todella massiivinen retro-myymälä mihin pääsin tutustumaan. Te kiersitte veroja, eikä toiminta ollu laillista. Valikoima oli ihan mahtava kaupassa! Te kutsuitte siinä unessa lukiolaisia ostoksille kauppaan ja toiminta oli tosi salaista (liikkeeseen piti livahtaa). Oiskohan sulla niin paljon kivaa kamaa, että pystysit laittaan tollasen liikkeen pystyyn? :D Kiitti muuten samalla blogistas, se on ilmeisesti tehny muhun vaikutuksen, kun tulet uniinikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla on sisko, Kääkkä, jonka oon täälä sillon tällön maininnukki. Kyllä se varmaan mun kans pistäis liikkeen pystyyn, jos vaan raskittisin luapua tavaroistani. Mulla kun on vähä sellanen paha tapa kiintyä kaikkeen mitä kirppikseltä kotio raahaan.

   Mahtavaa, että oon tehny vaikutuksen! Ens yänä voitais tehrä vaikka joku kirppiskiarros. :-D

   Poista
 5. Anonyymi24.4.14

  Minä en vielä ole unta nähnyt, mutta tosi hauska uni oli tuo:D
  Maijalla täytyy olla sama taktiikka kun meidän miehillä kirppiksellä, ne kun kiertää isonkin kirppiksen hurjan nopeasti, itse olen vielä ensimmäisissä pöydissä kun soittavat jo autosta että lähdenkö kyytiin! Tai ovat jo siirtyneet rautakauppaan, mikä on yleensä hyvä;)
  Meinaan kun usein ehdit kiertää 3-4 kirppistä ihan tosta vaan!
  Mua oikeasti naurattaa kun näen miten miehet reippaalla kävelyvauhdilla ravaa kirppiksen läpi :D ja ne tietysti ihmettelee kun hiplailen tavaroita..
  Retromyymälääsi tulisin ehdottomasti tutustumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan tulla sunki uniis ens yänä. Aikamoista tää bloggaaminen ko pittää yäkauret touhuta. :-D

   Retromyymälä olis kyl oikeesti hiano yritys meikäläiselle. Tosin siinä on se yks pulma jonka mää jo tosa erellisesä kommentisaki selitin. Maailmalla on aika ihania retromyymälöitä, mitä nyt oon Instagramista huamannu. Esim Australiassa ja Ruattissa.

   Poista
  2. Anonyymi24.4.14

   Lähdenkin tästä heti katselemaan unia :D
   Ja jonain yönä voitais käydä vaikka Australiassa!! Olis mulla sitte asiantuntija mukana! :) Ruotsikin käy jos on liian lyhyt uniaika käytettävissä.

   Poista