torstai 17. huhtikuuta 2014

Hyvvää pääsiäistä!


Sopivasti pääsiäiseks sain valmiiks puput ikkunaan. Hirviöpupun jälkeen alko sujumaan, ko oivalsin mitä teen väärin. Ohje löytyy Kosotätiltä.


Kellari on täynnä maitoo ja ruakaa, (joulu)kinkku sulamasa, pasha valumasa ja pääsiäistuuki silitetty. Mitäs siinä sit muuta ko HYVVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Helpon pashan ohjeen löyrät täältä.

14 kommenttia:

 1. Ihanat puput! Ja voi että, kinkkukin :-D
  Mulla ei ole muuta pääsiäisruokaa kuin mämmiä, mutta sillähän pärjää. Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammalla on aina sillon tällön ollu tapana paistaa pääsiäisenä joulun jälkeen halvalla ostettu pakastekinkku. Mää aattelin kans jatkaa perinnettä. Mämmiä on mullaki, se sen pääsiäisen tekkee. :-)

   Poista
 2. Mesis17.4.14

  Ihana pupurimpsu. Pashaa teki mieli maistaa. Itse olen laiska tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se pasha vaivalloista oo, ainaka tolla mun ohjeella. Vaikeinta on olla polttamatta sormia keitettyyn harsoon, mut se on vaan orottamisen vaikeutta. :-)

   Poista
 3. Pupuista tuli tosi ihanat, hienoa kun onnistuit. Aikamiespoika kiitti terkuista , hän tekee meille pashat, toiseen rusinat ja toiseen valkosuklaat. Iloista ja siunattua pääsiäistä:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkosuklaata pashaan, en oo ennen kuullukkaan. Varmasti tosi hyvvää! Ihana aikamiäspoika...

   Poista
 4. Oi hienot puput! Hyvää pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Sitä sammaa. :-)

   Poista
 5. Hieno pupunauha! Jospa olis jäänyt pashoja kaupaan myymättä, niin vois maistaa. Joskus tein ite, mut silloin tuli liian makeeta ja rasvaista. Oisko nyt maku muuttunut en tiedä. Tyydyn nyt itetehtyyn rahka-kermamössöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ohjeessa pashaan tulee vaan pari teelusikallista sokeria, riittää ko sitruunamehun makeuttaa. Luultavasti se olis ihan hyvvvää ilman sokeria. Kaupan pashat on varmaan mulle liian makkeita.

   Poista
 6. Pupuisaa pääsiäistä :D

  VastaaPoista
 7. Hyvää pääsiäisen loppupuolta! Meillä on menny melko vaatimattomasti pyhät, ei ollu varsinaista pääsiäisruokaa muuta kun mämmiä, se on hyvää, vaik ei kauheen hyvin sovi mun vatsalle..
  En leiponut enkä myöskään siivonnut...Ihan hyvin on silti menny ja lapsiani on vieraillu ja huomen tulee ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkään en oo siivonnu. Sämpylää leivoin ko leipä loppu. Meillä oli tännään anoppi ja appiukko, huamenna tullee kaveripariskunta. Että aika samalla kaavalla meilläki mennee. :-)

   Poista