torstai 12. kesäkuuta 2014

Sadepäivän "iloja".

Mua ei huvittanu olla pihalla ko sato. Mukuloita ei huvittanu olla sisällä. Kauhee meteli, huushollin sekottaminen ja tappelu. Lährettiin sitte kirppikselle.

Tuli taas sellanen olo, että kauheella hälinällä "parveiltiin" joka kirppikselle. ÄSsä huutaa, että Koo TÄNNE ja mää kailotan, että et komenna sitä, antaa mennä. Koo haluaa roikkua ostoskärryn päärysä ja äSsä haluaa just sammaan kohtaan, siinä sit tönitään ja kiljahrellaan. ÄSsä haluaa välttämättä 60 cm pitkän lasikukkasen, eikä usko mun perustelujani siittä, että se ei kestä sen leikeisä ehjänä. Viälä autosaki porataan, että MÄÄ HALUAN SEN! MIKS MÄÄ EN SAA SITÄ? No, ainaki huusholli säily vähä siistimpänä.

Kontista lährettiin tyhjin käsin, ekasta kiärrätyskeskuksesta löyty piäni tuali maalattavaks leikkimökkiin ja tokasta kiärrätyskeskuksesta pussilakana, tyynyliina ja mukuloille piänet soppalusikat.


Niin että rattosa päivä. Mites teillä? :-D

14 kommenttia:

 1. Anonyymi12.6.14

  Mulla ei enää muksut kiukuttele siksi, etteivät pääse sateella ulos, (nuorin, aikuinen kylläkin, jaksaa kiukutella muuten vaan).
  Itseäni tympi sade ja lähdin Hämeenkyröön Kirpukkaan ja L.A:han. Lielahdessa huomasin, että lauantaina kierrätyskeskuksessa Taninkadulla on rompetori kello 10 alkaen. Toivottavasti ei silloin sada, että myyjiä tulee paikalle.
  Sadeterkuin Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lielahden kierrätyskeskuksesa määki huamasin mainoksen siittä rompetorista. En kyllä kerkii paikalle. Kerro sit oliks siälä paljo porukkaa. :-)

   Poista
 2. Anonyymi12.6.14

  Taivas varjele! Että minuu riepoo kirparilla just tollaset kiljuvat ja törmäilevät kakarat ja niiden äidit, jotka ei välitä mitään. Mammat vaan tutkii tavaroita ja kullannuput panee tavarot atomeiks..ARGH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meijän mukulat törmäile ja mihinkään hajoovaan ne ei saa koskee. Me lähretään pois jos näyttää siltä, että ollaan häiriöks. Just siks Kontista ei ostettu mittään, ko lährin kesken kaiken pois, äSsä sai kiukutella autosa loppuun. Kiällän menemästä sinne ja tänne, kiällän koskemasta tähän ja tohon, siks äSsä on ruvennu komentammaan Koota (ehkä vähä turhanki innokkaasti), mitäs näytän mallia. Mut lapset on lapsia, rusinapaketista hualimatta joskus on näitä päiviä, että harmittaa ko tuli ees noustua aamulla sänkystä. Se on sitä elämää ja siittä mää haluan tänne kirjottaa, välillä siittä voi saara vääriä miälikuvia. Toivottavasti kaikilla ei oo ihan yhtä karmee miälikuva meijän perheestä.

   Poista
 3. Anonyymi12.6.14

  Sorry, en mie tosiaankaan tarkittanut tein perhettä, ihan yleisellä tasolla tilitin. Ja tottahan se on, lapset on lapsii jne. mut joskus ei vaan jaksa. Anteeksi vielä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tartte pyyrellä anteeks, mää hyvin ymmärrän mitä tarkotat. Nyt vaan kun mää luin tota mun kirjotusta ni se alko kuullostaan ihan kauhialta. Mää en usseinkaan jaksa muitten mukuloita. Ko mää meen yksin ruakakauppaan ja siälä riakkuu jonkun muun mukulat (ihan samalla tavalla ko mun omatki riakkuis), kiristelen hampaita ja kirroon miälesäni, että "ku ei saa kaupasaka olla rauhasa". Semmosta se on. :-)

   Poista
 4. Mesis12.6.14

  Lainaus Maijalta:"Toivottavasti kaikilla ei oo ihan yhtä karmee miälikuva meijän perheestä."
  No ei todellakaan. Lapset ovat lapsia. Touhuavat ja haluavat kaikenlaista, ja jos eivät saa, niin pienellä kiukkuamisella tuodaan harmitus esille. Näin se on joka paikassa. Sadesäällä varsinkin lapsilla on ylimääräistä energiaa, kun ei pääse sitä ulos purkamaan. Ihana perhe olette. Sen käsityksen minä olen saanut :)
  Itse olen ollut sisällä koko päivän ja toivonut, että kunpa saisin jostain itselleni samaa energiaa, mitä lapsilla on, niin olisi kotikin puts plank =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos ihana Mesis! ♥
   Määki miälelläni ottaisin osan mukuloitten energiasta, mää ko tykkäisin vaan sadesäällä maata selälläni ja lukkee kirjaa (sit ko oon eläkkeellä ni meinaan tehrä sillai). Oli ehkä virhe lähtee ihmistenilmoille ko mukulat oli niin villillä päällä, mut aattelin, ettei ne nahistele kirppiksellä niin paljoo ko tylsästi kotona. :-)

   Poista
 5. Anonyymi12.6.14

  Mukavia löytöjä olet tehnyt ja hauskasti kirjoitit :D Meillä oli yli puolille päivin poutaa ja sateen alkaessa olikin työrupeama tehty ja siirryin autonkuljettajaksi. Kuskasin kiukuttelevaa teiniä ja mummoa, joka tänään oli kiukuttelematta. Ei ole tuo kiukuttelu pikkulasten etuoikeus, jos yhtään lohduttaa :D Mä alan kans kiukuttelee, en ole ehtiny kirppikselle moneen viikkoon!! Aina on esteenä työt ja muut velvollisuudet, ja että lähimmälle kirppikselle on 30km. Toivottavasti kesälomalla asia korjaantuu :) Tää alkukesä on aina tätä samaa hullunmyllyä, liikaa aktiviteettiä.. Toivotaan ettei huomenna sada ihan koko päivää ainakaan ;) t. äRrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se taira lohruttaa, sitä sitte on orotettavissa viälä 15 vuatta kiukuttelua. :-D
   Toivottavasti pääset pian kirppiksille, pitäis olla perustuslaissa jokaiselle oikeus päästä kirppiksille. Valtio vois perustaa kirppiksiä syrjäkulmille...

   Poista
 6. Autoilu on hyvä juttu. Mukulat saa omiin istuimiinsa köytettyä irti kaikesta kielletystä. Ite voi laittaa radioo kovemmalle jos ei jaksa kuunnella huutoa. Autoilen nykyään paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on täyttä totta, mut silti pisti naurattammaan. Kiitos. :-D

   Poista
 7. Ihan rattosasti tämä on petissä menny, vaihtaisin just sun kirpparikierrokseen:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä sun selkääs! Paraneppa pian.

   Poista