tiistai 1. syyskuuta 2015

Miksi ette käyttäisi Talous-Energaa?


Taas sitte mainoksen uhrina hoksasin maitojauheen kätevyyden. Talous-Energaa en sattuneesta syystä löytäny (mainos oli 60-luvun lehresä), mut kaapisa sattu olemaan kuitenki vastaavaa tuatetta. Siittä tuli mukuloille mansikkapirtelöö.


ÄSsä ei yleensä tykkää pirtelöistä, nyt se halus lissääki. Ei pirtelö sillon kelvannu ko tein täysin samanlaista käyttäen maitoo.


Mainoksesa oli myäs lättyohje ilman munia. Tarttee pistää miäleen siltä varalta jos munat loppuu kellarista. Eläköön Talous-Energa! (Huom. Vain 33 penniä litra!)


6 kommenttia:

 1. Kuis se olikin päässy unohtumaan!
  Viel kymmenen vuotta sitten kuiva-ainekaapissani oli aina 1-2 laatikollista maitojauhetta.
  Pitänee ostaa paketillinen vaikkapa sinne kotivaraan.
  Kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ostin sitä nyt varmaan ekan kerran elämäsäni ko tartti pakastaa kefiirinsiämentä. Hyvä toi mainos kun en olis muuten tajunnu käyttää sitä mihenkä. :-D

   Poista
 2. Muistan kun tuo tuli markkinoille,eukot oli ihan onnesta mykkänä ja jokaisella piti olla tuo paketti.Olihan se helppoa kulettaa reissussa mukana,saatiin lettuja,ja kalasopassakin sitä tais olla.
  Niin ja hyvää pullaa tuolla sai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä mainoksesa oli pullan ohjekki! Tartteepa kokkeilla.

   Poista
 3. Joo, oli meilläkin. Yhteen aikaan oli jatkuvasti maito loppu ja johonkin sitä aina ois tarvinnu. Maitojauhe tosiaan kävi munattomaankin leivontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miäs just eilen kokkeili munattomia lättyjä. Hyviä tuli. Ei toi hullumpi tuate oo.

   Poista