maanantai 28. syyskuuta 2015

Vaatteita.

ÄSsä kuvas taas sata onnistunutta otosta mun hammeestani. Yks iäkkäämpi sukulainen  lykkäs sen kaapistans. Sattu olemaan verhrot sammaa kuasia.

Vaapukalta ostin joskus kesällä vihreen hammeen, kivan kevyt ja vilposa.

Kahren euron krimpleneliivi piti kuvata romanttisesti viljapellosa. Pääryin sit kuitenki vähemmän romanttisesti pakenemmaan hirvikärpäsiä.

Aivosolulta sain kankaitten mukana trikoohammeen. Ompelin saumat uusiks kun olivat niin hapertuneet. (Meillä on muuten vessaremontti. Onneks on toinenki vessa.)

Eiks sovi kivasti mun "villa"takkini kans? Aikas mukava hame, sopivan mittanen talveen ja väri käy koko vuaden. Kiitos kauheesti Aivosolu!

15 kommenttia:

 1. Vau, hame ja verhot samaa kuosia - mahtavat kuvat, taidetta suorastaan! Ja sun kampauskin on super, mutta tukka onkin näköjään kaikissa kuvissa yhtä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi tukka on toi mun perus takunestokampaus. Noppee tehdä eikä tukka takkuunnu päivän aikana. Siks se on vähä joka kuvasa. :-D

   Poista
 2. Että siulle soppii mekot hyväst, olet mekkoihmisiä ihan selvästi, Ihan mahtavat nuo ensmäiset kuvat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tairan tosiaan olla mekkoihminen. Hassua, kymmenen vuatta sitten mua ei kauheen helpolla hammeeseen saanu...

   Poista
 3. Näyttääpäs toi keltanen hame jotenkin vaaleemmalta kun mitä muistinkaan. Ja kuviokin on jotenkin erilainen. Kyllä vaate näyttää vaan paremmalta ihmisen päällä kun mytyssä :D Hyvä, että sopi päälle ja pääsi käyttöön. En mä sillä mitään ois tehny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nyt kauheesti vielä! Se tulee varmaan olemaan yks mun lempivaatteistani. Mukava päällä ja nätti. <3

   Poista
 4. Voi miten upea tuo sun "verho"mekkosi on ♡ Sieviä ne muutkin ovat, mutta tuo eka on ihan mieletön ♡ Mä yritän kans etsiä vanhoja hamosia kirpuilta, mutta löydän aina sellaisia puolijoukkuetelttoja. Kavennettavia onkin jo sen verran paljon, että en tiedä mistä aloittaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoo, mää taas löydän usseimmiten sellasia jotka ei mitenkään mahdu mulle. Saattaisivat olla sun kokkoos. :-D

   Poista
 5. Sopii kyllä niin mainiosti tuo multa ostamasi mekko sulle! ♥

  Ja edelleen mieletön toi eka mekko! :)

  Voih, mä vaan haaveilen kahdesta vessasta. Se on meidän jokapäiväinen ongelmamme kun kaikille tulee yhtä aikaa vessahätä ja yleensä se kakkoshätä. Lapset täytyy tietenkin aina päästää sit eka, joten pidätyshommelit on jo tuttuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kun myit sen mulle! Oon sen (ja ton ekan kuvan mekon) jo kyl pakannu kesävaatekassiin yläkaappiin ens kesää orottamaan. Se on niin mukavan vilponen päällä, että varmasti käytän sitä ens kesänä paljon. Tiätty toivon että tulis vähä lämpimämpi kesä tosta seuraavasta. :-)

   Poista
 6. Mesis2.10.15

  Onpa hienoja hameita. Eniten tykkään vihreästä hameesta. Siinä kuvassa, missä olet telkun vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl tosiaan kivan värinen! Kuvasta ei erotu, mut se on semmosta liukasta kangasta, mukava päällä. :-)

   Poista
 7. Kivat on:) Mun suosikeiksi nousi tuo vihreä ja sitten tuo pellolla napattu kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellolla meinas tosiaan hermo mennä kun koko ajan pörähteli hirvikärpäsiä kimppuun. Siälä oli semmonen painauma pellosa, oisko siinä sit hirvi maannu ko oli niitä kärväsiäki... Mut kiva ku tykkäät kuvasta. :-)

   Poista
 8. Verhokuosinen mekko on mahtava! Ja poseeraus myös!

  VastaaPoista