perjantai 11. syyskuuta 2015

Telkkari.


Viime vuaden kesäkuusa miäs vaihto katolta antennin. Meillä ko lähetys katkes kuukausi tai pari muuton jälkeen, ni se aatteli antennin olevan huano. No, kattottiin yhret uutiset ja sit pimeni taas. Vika oliki johroisa. Nyt ko ollaan tota remppaa tehty ni miäs vaihto antenninjohrot seinän sisältä siinä samalla.


Viime viikon maanantaista asti meillä on voitu kattella telkkarin tarjontaa. Viiren ja pualen vuaren aikana on ilmestyny kauhee määrä uusia kanavia, niillä on ihan outoja nimiä ja niillä näytetään outoja ohjelmia. Täsä vajaan parin viikon aikana oon kattonu kaks elokuvvaa ja kahret uutiset, totuttelemista on tajuta, että siältä voi jottain kattella. Viime perjantaina missasin Poirotin vaikka sen takia oon ussein matkustanu mammalaan. Tännään laitoin kännykkään muistutuksen.

Miäs katto uutisten päälle oikeen urheiluruudunki.

Vois sannoo, että meillä on retrotelkkari. Siinä on paksu kuvaputki ja kanava tarttee nousta vaihtamaan ko ei oo kaukosäädintä. Tallennettua siihen ei saa mittään ja siihen asiaan oon tyytyväinen. Muistan miten Hervannasa asuesa boksi täytty kaikesta "miälenkiintosesta" joita ei mitenkään kerenny kattomaan, muttei niitä kuitenka raskinnu poistaa. Rumahan se meijän töllö on ko mikäki, tarskos ettiä vanha telkkari johon sisälle laittais tauluTV:n?

Jos telkkarin sisälle voi laittaa kaloja, niin miks ei toisen telkkarinki? Olisko pikkasen hiano?
Kuva täältä.

12 kommenttia:

 1. Mulla ei oo koskaan telkku päällä jos oon yksin kotona. YleX huutaa täysillä keittiössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratioo määki kuuntelen miälelläni. En ymmärrä sitä että telkkaria piretään päällä vaikkei sitä kukkaan kato. Mut tapansa kullakin. :-)

   Poista
 2. Mulla on sama ruma kuvaputkitölsy. Kyllä siitä välillä kuulee kuittailuja mut ei oo ollu vielä tarvetta uudemmalle. :) On niin vähällä käytöllä muutenkin. Sitäpaitsi Nintendon sorsanmettästyspelin pyssy ei kuulemma toimi taulutelkkarin näytöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän telkkarista ei oo kukkaan kyl koskaan tainnu mittään kommentoira. Ehkä kaikki tiätää, ettei me olla mittään hifistelijöitä.

   Poista
 3. Mesis12.9.15

  Etpä ole paljon hävinnyt, vaikka ei ole telkkua ollut. Kesälläkin uusintaa usinnan perään, eli jo kertaalleen katsottuja ohjelmia on töllötelty ajan kuluksi. Jos tykkää jännäreistä, siis sellaisia missä tapellaan ja tapetaan, niin niitä tulee kyllä vaikka millä mitalla. Minä en niistä tykkää, -enkä niitä katso.
  Tosi hieno oli tuo "akvaariotelkkari". Oli siellä paljon muutakin mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, väkivaltaa telkkarisa piisaa! Monta elokuvan kuvausta oon lukenu silmät pyäreinä, että kuka ihme muka tommostaki tahtoo kattoo. "Terroristit tappaa miähen perheen ja se lähtee kostoretkelle" tai "vauva siepataan ja..." en pysty ees aatteleen moisia. Ihan karmeeta. Ja sit ihmetellään ko nuaret tekee jotain väkivaltaista. Mistäs ne muualta semmosta oppis ko telkkarista?

   Poista
 4. Telkkarion täynnä kaikenlaista kanavaa ja ohjelmaa, mutta onneksi voimme itse päättää mitä katselemme.
  Rumiahan nuo aparaatit on se on myönnettävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta iltaa on menny sillai, että katon vanhoja star trekkejä kun telkkarista ei tule mitään kattomisen arvoista. Kauheesti kanavia ja vähän hyviä ohjelmia.

   Poista
 5. Sun telkkarihan näyttää moternilta mun kuvaputkijättilaatikkoon verrattuna! Mun periaatteena on ollu, että kahtakytä euroo enempää en telkusta maksa ja viimesimmänki tinkasin kaverilta just siihen hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös jokusen vuaden päästä tuu taas joku töllöuudistus? Tartteekohan sitte kaikkien ostaa uusi?

   Poista
 6. Taidan olla maailman huonoin telkankatsoja. Poirotin sentään perjantaisin katon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poirotti on kyllä parasta antia mitä telkkarilla on antaa. <3

   Poista