maanantai 5. lokakuuta 2015

Remontin jälkeen.


Meijän keskikerroksen makuuhuane, joka ei nyt kyl makuuhuaneena toimi, on ollu rempan jälkeen jo jonkun aikaa valmis. Tai no, oven ympäriltä puuttuu ne jotkut kehykset tai mitkä liänevät. Miäs ko alotti heti perrään vessaremontin, ni sitä ovvee ei varmaan hetkeen saa kuntoon. Tars aina tehrä yks ensin valmiiks ja sit vasta alottaa toinen.


Tapetin oonki jo esitelly ja Väinö Linnan kaapit kans. Mut aattelin sen huaneen esitellä viälä sillee yleisesti. Nyt se on kivan avara, ennen remppaa siälä oli mun kangasvarastoni ja viarassänkyki. Tiatokonepöyrän siirsin olohuaneesta sänkyn tilalle, mut silti entinen ahtaus on historiaa.


Pitäneepä mainita lattiakin. Aattelin, että sininen muavimatto, joka lattialla oli, saa luvan kelvata. Mut sit kun sen alta paljastukin harmaanruskee alkuperänen muavimatto 60-luvulta, niin kiljuin riamusta. Sehän se komiampi on! Poistin vaan parit maalitahrat ja hyvä tuli.


Nyt kun sais vaan pirettyä huaneen siistinä kun se on niin siävä. Ompelupöyrälle on jo alkanu kerääntyä uhkaava romuröykkiö...


12 kommenttia:

 1. Mesis5.10.15

  Lyhyesti sanottuna, kodikasta ja kaunista. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Onpa aurinkoinen huone. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, uus siisti huone on ylellisyyttä! Ja sitä kestää niin vähän aikaa, heti alkaa kerääntyä ja ne tavarat lisääntyy jotenkin keskenäänkin ja kasat kasvaa...?
  Ihana huone, muovimatto on piste iin päällä!

  VastaaPoista
 4. Ihana huone ja tuo harmaa matto sopii väreihin paremmin kuin sininen.

  VastaaPoista
 5. No on komia kammari, kelpaa siun tuolla istuskella ja harrastaa.

  VastaaPoista
 6. Siitä se täyttyy...lisää vaan pöytiä ja kaappeja :D Ihan kadehdittavan kiva kamari!

  VastaaPoista
 7. No hei, aika pieni toi sun röykkiö! Hieno huone. Onneks kurkkasit lattian alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röykkiö on kyl jo kasvanu aikalailla isommaks kuvan ottamisen jälkeen. :-D

   Poista
 8. Mää en kestä! Ihana lopputulos! Tapetti ja lattia ja kaikki ihanat huonekalut. Voi sua onnellista kun tollasessa saat asua! ♥

  VastaaPoista
 9. Kiitos kehujille! ♥

  VastaaPoista