sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Saappaita.


Mulla alkaa olla saappaita jo riittämiin. Löysin retropuodista kahret vanhat Nokian saappaat. Ennestään mulla oli jo yhret vetoketjulliset ja parit uuremmat. Noi vanhat on niin parhaita! Ne on kauniita, hyvin jalkaan sopivia ja kestävää tekkoo.

Mun vanhimmat. Vetoketju, karvavuari ja mukava korko.

Karvavuarelliset ruskeet saappaat. Niin kauniit!

Vuarettomat vaaleenruskeet perussaappaat.

Taitaa lähtee kiartoon ne parit uuremmat Nokiat. Ei kukkaan viisiä saappaita tartte. Ja mahtaako tarvita kolmiakaan? Mut kyllä noilla kehtaa käyrä vaikka oikeen kauppalasaki, ei niitä tartte kotona piilotella.


8 kommenttia:

 1. Ja mulla on ollu nuo kaikki joskus silloin jälkeen Hai-saappaiden :) nuo kestää äidiltä tyttärelle jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ollu aina kaikkee mitä mää nykyään haalin! Uskomatonta! :-D

   Poista
 2. Mesis5.10.15

  Kylläpä on saappaita joka lähtöön. Saa vain valita värin mukaan. Ennen tehtiin kaikki niin kestäväksi. Nykyään tahtoo olla kertakäyttötavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mulla kyl onneks viälä oo yhretkään saappaat hajonnu, mut pappalla kyl vähän aikaa sitte hajos. Ja appiukolla kans. Kyl ne taitaa olla nykyään vähä huanompaa tekkoo, niinku tosiaan kaikki muuki.

   Poista
 3. No mut viidet saappaathan on yhdet melkein joka viikonpäivälle :D Hyvä kun paat kiertoon jos et ite tartte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyl tosiaan ostaa viälä kahret. Sit olis joka viikonpäivälle. Mikä idea! Ei maar, parempi tosiaan panna ylimääräset kiartoon. :-D

   Poista
 4. Oo, saako saappaita vetoketjullakin? "Muutama" kilo sitten ohitin sen painon kun saisin vetäistyä saappaan jalkaani niin tuollainen saattaisi olla ratkaisu. Vähän voitelisin jalkaa ja jos loput sitten tursuaisi saappaan suusta :D Olisi kyllä niin käytännölliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa vanhoissa saappaissa on kyl se vika, että ne on tehty kauheen ohutpohkeisille. Just noitten vetoketjusaappaitten vetskari on karmeeta vettää kii ko tekkee tiukkaa. mut tiätysti ne voi jättää laittamatta kii, sit on kyl tillaa. :-D

   Poista