perjantai 25. maaliskuuta 2016

Retropuoti meni uusiks.


Oon täälä tainnu usseesti ennenki mainita Pirkan Kirpputorikeskuksen Retropuodin. Kirppiksellä on nyt tehty laajennusta ja Retropuoti siirty uudelle pualelle. Kävin siälä keskiviikkona kattelemasa ja näytti oikeen kivalta ja tilavalta.Se muuten täyttää maanantaina vuaden, se Retropuati. Olis vähä niinku juhlan paikka. Seki on aika kommeeta, että laajennuksen jälkeen Pirkan kirppis saattaa olla Suamen suurin kirpputori.


Jos pääsiäisenä käy aika pitkäks, ni puadille pääsee joka päivä pääsiäispyhinä yhreksästä neljään. Ja kauempana asuvat voi alkaa suunnitella kesän retkiä tänne Kangasalle. Eiks oo sen verran houkuttelevan näkönen?
9 kommenttia:

 1. Wau! Näyttää tosi hienolta. Tuolla täytyy kyllä käväistä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi25.3.16

  Hei kiva kuulla, eipä ole aikoihin tullut tuolla käytyä kun on vähän "väärässä" suunnassa.Osaatko muuten sanoa onko tuo retropuoti kirppiksen "oma bisnes" vai onko nuo yksityishenkilöitten tavaroita? Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tavarat on monen eri ihmisen. Kirppis ottaa myyntihinnasta viidenneksen, eli se provikkamyyntiä siellä retropuodilla.

   Poista
 3. Pirkan kirppiksellä poiketessa, katson aina Retropuodin tarjonnan. Kerran olen löytänyt sellasen pienen koulutaulun kohtuuhintaan. Yleisestihän hinnat on ihan törkeät siellä! Minun mielestäni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no ne hinnat taitaa monella olla sen yhden Facebookin retroryhmän hintojen mukaiset. Ei kaikki oo valmiita maksamaan niitä summia, mutta jotkut keräilijät maksaa. Onneks sieltä löytyy usein halpojakin juttuja.

   Poista
  2. Sharon1.5.16

   Tunnen yhden näistä myyjistä. Tavarat on jobattuja, joten pakko pyytää enemmän mitä itse maksanut jotta jää voiton puolelle.

   Poista
  3. Määki tunnen yhden jobbarin ja usein ostankin sen tavaroita. Ihan mukavaa että joku etsii mun puolestani niitä mitä mielelläni ostan. Sekin maksaa kiltisti niistä verot. Sitä en kyllä hyväksy, että jotkut ostaa yhdestä pöydästä halvalla ja laittaa omaan pöytäänsä kalliilla, siis samalla kirppiksellä. :-)

   Poista
 4. Ooh, miten ihanan värikästä ja kaikkea kivaa siellä näyttääkin olevan. :)
  Itseltäni löytyy tuollain alakuvassa oleva puutorni.

  VastaaPoista
 5. Pitääpä taas poiketa, täältä naapurikunnasta! Kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista