sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Mittään en oo tehny.


Kauheeta. Piti reippaasti kirjottaa kaikkee mitä täsä on tullu tehtyä, mut mitä mää sitte oon tehny? Istuin pitkään sormet nappuloilla, mut tekstiä ei tuu. Ei kai täsä sit mittään. Mittään ei olla tehty ja mittään ei oo tapahtunu. Lampusta otin kuvan. Se on nyt katosa. Tarttis löytää seinään viälä joku keltanen pellilamppu ni näkkee lukkee syämähuaneen sohvalla. Jaa mut tosiaan, mää oon lukenu paljo. 10 kirjaa kuukauren sisällä, eiks se ookki aika runsaasti? Siks mää varmaan en oo kauheesti mittään saanukka aikaseks...


Kirppiksellä käytiin mukulan kans ajankuluks torstaina. Sateli sen verran että mää en ainaka viihtyny ulkona, mukulaa se tuskin olis haitannu. Paljo tein kyl löytöjä. Älytöntä kyl oli ostaa tommonen lamppu, makso vaan euron, joten kurjaa se olis ollu sinne jättää. Jalkana oleva pullo on täytetty riisillä. Kuvata en viitti, ko eivät oo mitenkä erikoisia, mut löysin mukulalle paljo vaatteita. Pitkähihasia sun muuta alle euron kappale, muumi T-paita oli mukulan miäleen, makso 0,20 e. Nii ja syksyyn sopivat kenkät eurolla (näytti ihan käyttämättömiltä) ja talveks nahkakenkät 2 euroo.


Mulla on enimmäkseen vihreetä Sarvista tuala kaapeisa, ostin tommosen tassin, olis ollu punasiaki, mut aattelin että ostakoot joku muu. Kuvasa alla on emaloitu lautanen/tarjotin/mikäliänee. On varmaan talvella hyvä kynttilöitten alla.


Tein pitkästä aikaa lärvikakun (ohjetta on ruakaohje-sivulla). Sattuneesta syystä en siittä kyl itte pahemmin maistellu. Kävin kaverin synttäri-tupareisa, sinne siis sen vein. Oli kivvaa päästä taas välillä pois kottoo, noin niin ku ihan ittekseen. Kokkeilevat kuulemma käsilaukutki pullojen varalta nykyään baarien ovilla. Lärvikakku on siis hyvvää evästä baarireissulle. Kukkaan ei epäile käsveskasa purkisa olevaa kaakun pallaa.


Tosa aikasemmin kirjotin jottain ylistystä Kodin Pellervosta. Tarttee taas kehua, että siinä on (vähä yllättäen) lukemista miähillekki. En tiiä menneeks miähen maine, mut tosa on kuva toristeeks:


Katti on ollu hyväsä kunnosa, tällä viikolla en oo antanu sille kertaaka särkylääkettä. Mut on se silti erelleen epävarmaa, että mitä sen kans sitte tehrään. Soittelin taas eläinlääkärille, nyt oli eri tyyppi luurin pääsä, katteli niitä röntkenkuvia ja totes että on sillä jottain synnynnäistä vikkaa siälä peräpääsä. Raukalla on ummetustaki.

4 kommenttia:

 1. Moi Maija!
  Olit kirjautunut blogini lukijaksi (kiitos siitä), joten tulin kurkkaaman, että mitäs täältä löytyy. Ja täältähän löytyi kertakaikkiaan ihastuttava blogi! Täytyyhän tätä jäädä jatkossakin seuraamaan.
  Minäkin muuten luen paljon, joten usein huomaankin mielummin lukevani, kuin saavan jotain järkevää aikaan. En kyllä pääse ihan sinun lukuvauhtiisi, nyt menee n. 4-5 kirjaa kuukaudessa (ja useimmiten jotain ihan turhanpäivästä hömppää). Tällä hetkellä luettavana on hurjan hauska Martina Haagin Ihana ja todella rakastettu. Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kun tykkäät. Sinun blogisikin on aivan ihana! Kivoja tavaroita, hauskoja ideoita ja kaunista sisustusta. Remonttijututkin ovat kiinnostavia.
  Yleensä en noin montaa kirjaa kuukaudessa lue, tiiä sitten mikä lukuinto on iskenyt. Nyt tosin ajattelin pitää lukutauon. Mukulakin alkaa jo hermostua, kun äiti on aina nenä kiinni kirjassa. Viimeksi luin Kate Mossen Labyrintin, sitä ennen Kaari Utriota ja Agatha Christietä. Niin ja Untinen-Auelin uusimman, Maalattujen luolien maan. Laitan mieleen tuon Ihana ja todella rakastettu. Kuullosti kivalta kun kävin heti vinkistäsi lukemassa arvosteluja. :-)

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauska postaus kaiken kaikkiaan! Maija,oikein hyvää syksyä Sinulle,kyllä sinä touhuat ihan riittävästi, sä oot ihana!

  VastaaPoista
 4. Hihihi, kiitos! :-D

  VastaaPoista