torstai 1. syyskuuta 2011

Tapettia!


No nyt on tapettia seinäsä! Ja lattiasa matto. Listat puuttuu ja pönttöön toinen kerros maalia, ne hoiretaan viikonlopun aikana. Maanataina tullee sähkömiäs ja sitte on valmista. Toi tapetti on Pihlgren ja Ritolan Kukkaruutu. Ensin meinasin niitten Damaskos-tapettia, oltiin jo tilattu se ko tapettikaupasta soitettiin perrään, että sen valmistus onki jo lopetettu. Sit piti miättiä homma uusiks, mut haitanneeko tuo. Taitaa toi olla parempi, ainaki on helpompi sisustaa ko ei oo niin isokuvioista ja kirjavaa. Eilen pesin syämähuaneesta ikkunan. Pölyt ja laastinroiskeet pois. Oli niin kiva pestä ko ulkona sateli, että pesin siinä sit keittiöstäki. Laitoin ikkunan välliin pari tommosta lasia jotka oon saanu kaverilta. Ovat niin nätit että siälä ikkunan välisä niitä tullee enemmän katteltua.



Käytiin eilen rakennustorilla. Muuta ei ostettu ko kolme tommosta vanhaa muavista vedintä. Laitoin ne yäpöytään, tylsältä se näytää erelleen, mut ei niin tylsältä ko ennen. Mukulan vaatelipastoon ko löytäis viälä samanlaiset.


4 kommenttia:

  1. Ompas komeat tuolit ja pöytä!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oon ihan rakastunu niihin. Pöytä ja vihreet tualit on miähen vaarin tekemiä, appiukko on joskus myähemmin tehny ruskeet tualit samalla mallilla. Harmi vaan että pöytä täytyy vaihtaa isompaan, se ei oikeen riitä meille ennää.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa viikonloppua,toivottelee romulyyli-riitta.

    VastaaPoista
  4. Voi, kiitoksia! Ja samoin sulle, oikein ihanaa viikonloppua sinnekki päin! :-)

    VastaaPoista