perjantai 30. joulukuuta 2011

Vuasi vaihtuu.


Niin se vaan meni taas yks vuasi. Ihan justhan me porukalla haukoteltiin yhreksästä asti, että eiks täsä jo sais mennä nukkumaan. Sitte 10 yli 12 todettiin, että nyt voi mennä. Kattotaan olisko tää vuarenvaihre vähä reippaampi. Ainaki siältä on Tankki-serkku muijineen tulosa saunomaan. Alkohoolia en kyl, tiätystä syystä, voi ottaa. Mut en mää sitä kaipaakka. Joku vois tähän ehkä sannoo, että "happamia, sano kettu pihlajanmarjoista", mut vakuutan, että vanhuus on tehny tehväväns ja se viina on lakannu jo kiinnostamasta. Lällällää jo valmiiks niille jotka on sunnuntaina rapulasa.

Koska uutena vuatena perinneruakaa on nakit ja perunasallaatti, ni muistutan että itte tekemällä saa perunasallaatista paljo parempaa. Olishan se kyl hianoo tehrä nakitki itte, mut siinä asiasa tairan pysyä uusavuttomana ja ostan ne valmiina. Kunhan ovat kunnon kuarinakkeja ni syähän niitä, ko ei vaan tavaks ota. Tosa on jonkunlainen ohje perunasallaatille:

Keitettyjä perunoita kuutioituna
Silputtua sipulia
Silputtua sualakurkkua
(Herneitä pakastimesta tai tölkistä)
Sualaa
Kuahukermaa

Vatkaa kerma löysäks ja sekota se sualattuihin muihin aineisiin.


Hyvvää uutta vuatta kaikille. Tehrään taas samat virheet ja ollaan oppimatta niistä mittään. Ei maar. Ollaas kaikki onnellisia siittä mitä meillä ens vuanaki on. :-)

3 kommenttia:

  1. Oikein hyvää alkavaa Uutta Vuotta Sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Hyvää ja Onnelista Uuta Vuotta Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvää Uutta Vuotta! toivottelee Riitta Sinikka

    VastaaPoista