perjantai 13. heinäkuuta 2012

Löytyhän niitä.


Siis sammakoitahan en oo ollu ettimäsä, otsikko viittaa siihen ko kitisin eilen että mittään kivvaa en oo kirppiksiltä löytäny. ÄSsä monta kertaa eilen sano, että mennään kirpputorille, tarttihan sitä sit lähtee ko mukula kerranki oikeen itte pyytää. Käytiin Jankan kirpputorilla, kannatti mennä. Ihana iso emalipytty pualeen hintaan 3,5 eurolla, 5 sarviksen matalaa lautasta 50 senttiä kappale ja Plastexin kakkukupu 6 euroo. Kakkukupua oon tarttenu jo pitemmän aikaa, mut en oo halunnu ostaa uutta kaupasta. Nyt löyty täyrellinen kupu.


Koolle löyty ruskee potkupuku, 0,20e, saattaa olla kyl jo piäni, en oo kokkeillu viälä ko heitin suaraan pyykkikonneeseen. Koolle kans aarikan puinen helistin, keitin sen ja Koo tuntuu tykkäävän. Makso euron, niinko toi puinen kanapalapelikin. ÄSsä innostu palapelistä, se on aika vaikee tommoseks puiseks.

2 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tommonen samanlainen kupu pienempänä eli juustokupu, meni vaan rikki jossain vaiheessa.
  Hyvää viikonloppua! Mun blogissa arvonta vielä pari päivää...

  VastaaPoista
 2. Taas sie oot löytänt vaikka mitä kirpparilta ja halvalla.
  Mei eilinen kirppari kierros män mönkää, se paras ei olt auki ja toises pöyvät huuti tyhjyyttää ja käytetty räsymatto makso 30euroo, en ostant.
  Kolmannes ol just joku varant oikein hyväkuntosen sohvan, joten ei ostettu mittää,mut kahes eri kaupunkis käytii.Mukava rengasmatka.

  VastaaPoista