sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Neljä päivitystä yhrellä iskulla.


Nyt ko on niin kuuma päivä, ettei tuala ulkona jaksa kauaa olla, ni voiki sit istua tiatokonneella (vaikka jottain hyäryllistäki tiätysti vois tehrä). Matskua löyty sen verran paljo että olis saanu usseemmanki päivityksen aikaseks.

Uutuuksia.

Kirppikseltä löyty äSsälle hattu. Makso jopa euron, vaikka siinä oli ihan karmee rusetti. Tein tilalle kukkasen.


Noin 70x70 cm kokonen mummonneliö löyty kans samalla kertaa, tarttee keksiä sille joku kiva paikka. Ja syämähuaneen väreihin sopivat verhotki löyty.


Ja mulle 70-luvun makkarankuari-matkamuisto.


Miäs teki äSsälle ulkohuussin.


Kääkkä toi tuliaisina Saarenmaalta ihanat vehkeet, ja ihania herkkuja kans.


Asuntomessuilla.

Käytiin parin kaverin kans Vuoreksessa asuntomessuilla. Koo oli mukana. Yhtään ei kiukutellu, vaikka oli kuuma ja oltiin siälä jottain kuus tuntia. Pari kertaa se söi tissiä ja nukku parit päikkärit.


Yleisesti ottaen ne talot ja sisustukset ei ollu kyl yhtään mun makkuuni. Parisa talosa oli kaikki kiärrätettyä, niistä tykkäsin (no jopas!).  Tota alakuvan trukkilava-muativillitystä en kyl oikeen ymmärrä, mut muuten tuala oli kaikki aika hianoo. Ja Hervannan seurakunnan asunto oli kans tosi kiva.


Autotallin purkamista.

Nyt on vanha talli purettu. Sitte vaan uutta rakentammaan. Luulin jo ettei sitä tänä vuanna ees aloteta, rakennesuunnittelija kun ei saanu oikeen aikaseks. No, mut nyt on kaikki paperit saatu ja voiraan alottaa.


Lampi piti tyhjentää tallityämaan takia. Ja hyvä niin, se kyl kaipaa tosissaan ruappaamista.


Puuhia.

Semmostaki ollaan puuhattu, että ollaan yritetty tunkee Koon suuhun kiinteetäki ruakaa. Se on nyt syäny perunaa, porkkanaa, luumua ja mustikoita. Mustikoita on syäty pari kertaa suaraan mettästä, ne onki menny parhaiten alas. Yleens se vaan pittää suuta irvistellen auki, ja tunkee osan ruuasta kiälellä ulos. Pari kertaa on tullu itkuki. Ei se äSsällä noin vaikeeta ollu...


Nyt ko oli aurinkoinen päivä, ni valkasin kakkatahrasia vaippoja aurinkosa. Ai ko ne tuli näteiks, ihan ko uusia.


Talvivarastojen kerrääminen on nyt sitte alkanu, pakastimesa on jo mansikkaa, mustikkaa ja raparperia. Yhren maijallisen mehuaki oon jo keittäny, nyt on kellarisa 6,5 l mansikka-raparperi-herukka-mehua.


1 kommentti:

  1. Siellä touhua riittää! Mukavat kuvat! Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista