tiistai 24. heinäkuuta 2012

Pussilakanapulma.


Mulla on ongelma. Mulla on kaapisa yli 40 pussilakanaa. Siis pelkästääns aikuisten kokkoo. Kaikkia niitä ei varmastikka tartte. Tosa kuvasa on kaks mun uutta pussilakanaa, ja toi vihree on lakana äSsälle. Joku vois sannoo että pistä osa pois, mukko mää tykkään niistä kaikista. Osa on kyl semmosia, ettei niitä oo varmaan monneen vuateen tullu käytettyä, mut siinäpä se, niillä on tunnearvoo. Ja sit tämmäsenä hamsterina mää aattelen, että jos vaikka mun tyylini viälä muuttuu taas joskus. Ei noita vanhoja retrorytkyjä varmaan lopunikkääns jaksa kattella (vaikka ajatus tuntuuki kyl nyt ihan mahrottomalta).

Pistetääns tähän nyt katsaus mun entisistä sisustustyyleistäni. Ihan vaan omaks ilokseni, mut jos joku tuttu vaikka saa noista kuvista muistoja. Kolmisen vuatta asuin ihan sinisesä yksiösä. Siis kaikki tavarat siälä oli sinistä, tiätysti pussilakanoita myäten. Kuvasa ei se sinisyys ihan kunnolla näy, mut parempaaka en löytäny. Kuva on vuarelta 2001 ko muutin pois siältä.

Mun eka kämppä.

Muutettiin miähen kans Tampereelle, kämpäsä oli kaikkia muita mahrollisia värejä paitsi sinistä. Sitä sinistä väriä ko valu jo korvistaki. Innostuin retrokuaseista. Pari vuatta asuttiin tosa kaksiosa.

Mun ja Miähen eka yhteinen kämppä

Sit me hommattiin kolmio. Tais olla välillä vähä maltillisempaa toi värien käyttö, mut erelleen tykkäsin retrosta ja se levis astiakaappiin ja lopulta vaatekaappiinki. Tykästyin ruskeeseen värriin, jota olin piänestä asti inhonnu. Värikkäintä oli varmaan olohuaneesa ko siälä oli punaset sohvatki. 2009 muutettiin siältä pellon piäleen.

Meijän toka kämppä.

Pukeutumistyyli on varmaan muuttunu vuasien varrella eniten. Mut se onki sitte toinen tarina...

Heviryntty vuarelta 2003.

6 kommenttia:

 1. Paras on tuo alin kuva! Retro on ihanaa! Hieno kokoelma sulla!

  VastaaPoista
 2. Kokoelma pussilakanoita? No sellaseks sitä kasaa vois sannookki... :-)

  VastaaPoista
 3. Ai että tuo alin kuva on hyvä." asennetta kehiin"

  Tyyliä pitää vaihataa, aina välillä ja voihan sitä taas joskus palata entiseen takasin.

  VastaaPoista
 4. Niimpä, vaihtelu virkistää. Ehkä ne pussilakanat pääsee taas joskus käyttöön.

  VastaaPoista
 5. Juu, jee retroo! Tervetuloo lukijaks, Periaatteen Nainen! :-D

  VastaaPoista