torstai 12. heinäkuuta 2012

Sitä sun tätä.


Joskus vuasia sitte päätin, että sitten ko mulla on mukuloita ni en varmaan anna niille mittään typeriä magneetteja, niillä ko saa huaneen niin sekasen näköseks. No, nyt on jääkaapin ovesa rumia rölli-mangneetteja (ostin paketin ko sai eurolla, eikä äSsä ees pahemmin niistä välitä) ja pönttöuuniki näyttää sirkukselta. Vaikka täytyy myäntää että ehkä meijän sisustukseen nykyään kuuluu magneetit, lapselliset taulut ja seinävaatteet. Kymmenen vuaren päästä teemana on sitte varmaan jotkut poikapändien julisteet.

Mittään kivvaa en oo pitkään aikaan kirppiksiltä löytäny, on jääny vähä vähille kirppistely. Viimeks ko kävin, löysin 7 vaippaa, kaks äSsälle ja 5 Koolle. ÄSsä viälä toistaseks käyttää yällä vaippaa. Jos tosa syksymmällä vaikka koittais jättää sen pois siltä. Mää oon tälläi "vanhemmiten" tullu vähä laiskaks noitten vaippojen kans. En oikeen jaksais särtätä erillisten kuarien kans. Sillon ko äSsä oli piäni, olin ehrottomasti sitä miältä, että kuari + sisävaippa on paras systeemi. Kylhän se äSsällä oliki pitävin, mut Koolla ei näytä AIOtkaan vuatavan. Tosa kuvasa on kaks kuarta jotka löysin kirppikseltä, maksovat yhteens pualitoista euroo. Niisä ko toi sisus on tommosta verkkoo, ni leikkasin tonne taakse siihen verkkoon reijän ja ompelin pari bambutaittoimua niistä reijistä sullottaviks. Nii ja pesutarratki ompelin niihin kuariin. Saimpas halvalla hyvät taskuvaipat. Kokkeilin meinaan heti uskaliaasti yävaippana ja hyvä oli.


Oli eilen kavereita saunomasa, toinen toi äitins kutomia villasukkia. Se on ilmeisesti joku himokutoja ko kaveri oli valkannu päältä kasan reippaamman värisiä sukkia. ÄSsä on kulkenu tännään sinnikkäästi villasukisa, vaikka onki melko lämmin.1 kommentti:

  1. Kiveja löytöjä ja aika huippu, ku saitte villasukkia noin palijo :)
    mulla jää itellä sukat kutomata, ku löytyy kirpparilta niin edullisesti...

    VastaaPoista