sunnuntai 9. marraskuuta 2014

365 kuvaa, osa 45.

Marraskuun 3. meillä oli näin tuima ninja lasten nukuttajana. On se muuten hassua, että paita joka mahtuu yhrelle, mahtuu toiselle vaan päähän.

Marraskuun 4. äSsä löysi mun ostamat uuret sakset, se tiätty heti halus ne omia. Sanoin, että ei, ne pyssyy keittiösä. Samantiän äSsä juaksi vinttiin saksines ja huusi rappusista, että "Kiitos, äiti! Sää oot niin antelias!" Kiaro mukula, en voinu ko nauraa ja hakkee sakset myähemmin takas. Vai onkohan sillä on se valikoiva kuulo?

Marraskuun 5. syätiin huvimajasa. Alkaa olla kelit siinä rajoilla, että viittiikö siälä ennää lämmintä ruakaa syärä. Kai meijän täytyy tyytyä vaan kaakao/tee -hetkiin.

Marraskuun 6. haettiin äSsä kerhosta ja Koo oli onnellinen ko pääsi kerranki kiven päälle. ÄSsä kiipee sinne joka kerta kerhon jälkeen. 

Marraskuun 7. meillä oli naisten-ehtoo. 8 sammaa piäntä ala-astetta käynyttä muijaa viätti hauskan illan. Suasittelen muuten Pikkubistro Kattilaa; hyvvää luamuruakaa ja stand up -koomikosta käyvä tarjoilija. 

Marraskuun 8. äSsä oli peuhannu lumesa ja sitä oli saappaatki täynnä. Kiadoin sen peittoon lämmittelemään ja Koo pakkas sen päälle viälä kissaleluja. Oli nillä hauskaa.

Marraskuun 9. isänpäivän juhlinnan jälkeen Miäs syäksy taas tyämaalleen. Onhan se kiva että sillä on viihdyttävä harrastus josta koko talo hyätyy.

6 kommenttia:

 1. Siulla on sitten hauskat lapset, nappaavat uudet saksesi ja pitävät huolta toisistaan, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuritontahan se on viärä kialloista hualimatta äitin sakset. Mut oli kuitenki niin huvittava tapa tehrä se, että en voinu muuta ko nauraa. :-D

   Poista
 2. Samaa mieltä edellisen kanssa :).

  Vaihteleva viikko on taas takana. Tuota yläkuvan "ninjamyssyä" voisi soveltaa talven pakkasille =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tee-se-itse-pika-kypärämyssy. :-D

   Poista
 3. Anonyymi10.11.14

  Suomen maassa on kymmeniätuhansia huvimajoja, jotka käyttämättöminä töröttävät pihamaalla. Saattaa mennä koko kesä, ettei kukaan siellä istahda. Tässä huvimaja, joka lienee Suomenniemen käytetyin! Ja hauskan näköinenkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tota vois viälä enemmänki käyttää. Kesäsin siälä vois vaikka nukkuakki. Täytyyki kokkeilla ens vuanna. :-D

   Poista