sunnuntai 30. marraskuuta 2014

365 kuvaa, osa 48

Marraskuun 24. äSsä piirsi papukaijan puussa.

Marraskuun 25. ei tarvinnu tiskata taikinakulhoo.

Marraskuun 26. oli viiminen ompeluilta tälle vuarelle. Meillä oli vähä niinku pikkujoulut. Kuvasa ei oo ees kaikki herkut, röyh.

Marraskuun 27. Koo teki taas petin ittellens, niitä tehrään monta päiväsä. Kasa tyynyjä patjaks ja peitto päälle. Nukkumaan ja ylös, nukkumaan ja ylös... Valot täytyy aina sammuttaa, äitiä välillä vähä ärsyttää se jatkuva valojen renkkaaminen. Mut onhan se söpö ko se nukkuu.

Marraskuun 28. Tiptap-täti yllätti. Sitä luulee tuntevans ihmisen, mut sit paljastuuki että se harrastaa simpukoitten keräilyä ja tiätää niistä suunnilleen kaiken. Ihana! Koolla käresä partaveitsisimpukka, tommostaka tiänny olevanka...

Marraskuun 29. aurinko pilkahti ja mää sain siittä virtaa siivota perusteellisesti. Pukuhuaneesa näkkyy lattia, jeee! Tekemättömien ompelusten kasa on kasvattanu ittens ulos lihalaatikosta. Vaihroin ekat jouluverhot, olis tehny miäli vaihtaa jo kaikki.

Marraskuun 30. sain purkaa verhovimmaani ko Kääkän kans laitettiin kolmet verhot. Nyt on Paapoon tyäpiste verhoilla piilotettavisa.

10 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea piirros! Taitava tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä menolla siittä kyl tullee joku taiteilija. Ei oo ainaka puutetta harjottelusta ko koko ajan piirtää. :-)

   Poista
 2. On kyllä upea papukaija, siitä tulisi Marimekolle tosi hyvä verhokangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! Olis kyl jotenki sopivan henkinen.

   Poista
 3. ÄSsä on tosi taitava. Upea piirros.

  Noin meilläkin tiskatti silloin kun oli koira. Nyt täytyy itse nuolla =D.

  Suloinen nukkuja.

  Kaikkea muutakin mukavaa oli taas viikkoon mahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän ruveta päästämään kissa tiskipöydälle kun se on aina täynnä likasia tiskejä? :-D

   Poista
 4. äRrä30.11.14

  Lapsesi on taiteilija ! Terkkuja vaan äSsälle, taitavaa värien käyttöä ja paljon yksityiskohtia! :) Sain ekaluokalla opettajalta matkatuliaisena ison simpukankuoren, tuollaisen kirjavan joita tuossa kuvassakin on. Säilössä on edelleen ja kokoelma on kasvanut vuosien varrella. Partaveitsisimpukka puuttuu!! Minnehän pitäis lähteä sitä metsästämään?;) Mukavaa joulukuun alkua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partaveitsi simpukoita saa varmaan Norjasta. Ainakin Norjan puolella pohjosessa Tiptap on osan kokoelmastans keränny. Samoin sulle, mukavaa joulukuun alkua!

   Poista
 5. Upean kuvan Ässä piirsikin, tyttö on taiteilija. Hienoa että pupu löyty, ja jos käy niin että kokonaan katoaa, niin täältä löytyy aina varapupu.
  Ihanan kodikas olohuone.
  Mukavaa joulukuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne puput onneks aina löytyy, mukuloitten huane on vaan aina niin sekasin... :-D

   Poista