keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kirppikseltä.

Eilen käytiin kirpputori Outolinnussa. Ostin emalimukin, piippuleimasen leipälautasen, 60- ja 70-luvun lehtiä ja punasenruskeen silkkitäkin.


Aikasemmin on löytyny Sarvista: Ruskee kulho mun orvolle vihreelle kannelleni, punanen ja oranssi (jee!) muki.


Kaikki nää löyröt keskimäärin euron/kpl jos silkkitäkkiä ei lasketa. Täkki oli 2,5 euroo.

Pakko viälä mainita, että sain tännään postipaketin. Kosotäti lähetti meijän naisväelle jokaiselle jottain.
Kiitos Kosotäti, oot maailman paras nettiystävä!


12 kommenttia:

 1. Punainen silkkitäkki on maailman paras päivätorkkupeitto, sen alla nukuttaa hyvin. Minua niin harmittaa kun omani alkaa olla jo niin reunoista kulunut ja repaleinen, ettei sitä saa millään korjailtua enää. Täytyy vaan kulkea silmä tarkkana kirppareilla uuden toivossa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi silkkitäkit on vaan harmittavan piäniä. Onko ihmiset ollu niin lyhkäsiä ennen vanhaan, että niille on riittäny noin piänet täkit? Mut päikkäreihin ne tosiaan piisaa vallan hyvin. Painavan peiton alla saa makkeet unet. <3

   Poista
 2. Johan oli edullista, 2,5 euron täkki, ei voi olla totta! Ne on ihania, samaa mieltä Suden kanssa tuossa yllä. Ihanan painava, tulee turvallinen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2,5 euroo oli ihan sopiva hinta. Toisella pualla on sellanen kuluma joka ottaa vähä silmään, toinen puali tosin on oikeen hyvän näkönen. Ko oli halpa, ni sitä sitte raskii käyttääkki. :-)

   Poista
 3. Olet kyllä halvalla saanut hyvää tavaraa. Söpö tuo punainen emalimuki ja sopii hyvin aluslautasen kanssa.
  Ihania torkkuhetkiä silkkitäkin alla.
  Hieno tuo käsitonttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli jo ihan joulu fiilis ko löysin ton lautasen ja emalimukin. Ja tiätysti tonttu viälä vahvisti sitä, se on kyllä tosi ihana. :-)

   Poista
 4. Niin oot siekii :)))

  Hyviä löytöjä sie oot taas tehnytkin. Nuo mukit on tosi napakoita ja kestäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvikset? Juu, niin on. Ne on kunnosa varmaan viälä sadan vuaden päästäki, sammaa ei voi sannoo niistä mukeista joita nykyään myydään...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä, tosi mukavia. Mut ootas ko näät mitä oon saanu ihan ilmaseks tällä viikolla, siittä sitte maananatain postaus. :-)

   Poista
 6. Rupesin just miettimään, että onkohan päiväkotien muovimukit Sarvista!? Täytyy tutkia asiaa ensi kerran, kun satun töihin päiväkotiin missä muovimukeja vielä on. Yhtään en ihmettelisi, osa sängyistäkin kun on jostain 1970-1980, miksi ei siis mukitkin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Sarvikset on niin lujaa tekoo, että varmasti ovat vielä käytössä jos niitä on sinne joskus hankittu. Nykyajan muovit onki ihan surkeita. Kummitäti just valitteli, että mukulat on pureskelleet sen työpaikan muovimukit ihan kauheeseen kuntoon. Päiväkodintäti sekin siis. :-)

   Poista