tiistai 14. heinäkuuta 2015

Salkkupöytä.


Eilen vihjailin löytäneeni kiärrätyskeskuksesta jottain mitä oon jo kauan ettiny. Salkkupöyrän mää siältä löysin. Koko viime kesän tarkkailin Toria ja Huutonettiä josko olisin löytäny semmosen, mut ei. Kaikki lähti siittä kun näin Mobiliassa tommosen näyn:


Kyllä on kätevä vehje! Se kulkee takalootasa mukana ja sen saa pystyyn omalle pihallekki. Salkuks taitettuna se mennee piäneen tillaan ja painaa kymmenisen killoo. Saa noita uutenakin, mut käytetystä maksoin nyt vaan 8 euroo.


Hyvältä maistu tee ja herkut pihalla. Yllättävän mukava siinä on istuskella.


16 kommenttia:

 1. Onpas hauska löytö! Ja tosiaan kätevä :) Hintakaan ei ollut paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tosiaan paha hinta! Ei olis Torista noin halvalla löytynyt. :-)

   Poista
 2. Jopa olikin hauska löytö ihan mahtava onnea siitä

  VastaaPoista
 3. Kun olin pieni, niin meillä oli tuollaisia punaisena kaksin kappalein asuntovaunussa. Hyvin mahtui 5 lasta ja aikuiset syömään vaunun etuteltassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks meille riittää yks, enempää kun en löytänyt. :-D

   Poista
 4. Mesis15.7.15

  No voi että, en ole tiennyt tuollaisia olevan olemassakaan. Kätevä. Olipa hyvä löytö, eikä paha hintakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan on kätevä! Yllätin jo miähen ja sen kaverin kattamalla autotallin viäreen niille sapuskan tolle pöyrälle. Ne kun korjas moottoripyörää eivätkä varmaan olis malttaneet tulla välillä sisälle syömään. Hyvin näytti äijäti siinä syövän. :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Toi oli vähän sellainen pakkosaada -tavara. Vaikka kummasti ilmankin pärjäis. :-D

   Poista
 6. Voi miten hieno. En mäkään tienny tollasta olevankaan. Kitos taas sivistyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään tiennyt ennen ko näin viime kesänä. Mää oon niin mukavuudenhaluinen materialisti, että toi on ihan ko mulle tehty. :-D

   Poista
 7. Anonyymi16.7.15

  Ruovedellä on laivarantaan johtavan tien varressa Ellin Pop-up Retropuoti. En löytänyt siitä mitään muuta juttua netistä, kuin Ruovesi-lehden facesivu, jota alaspäin vierittämällä löytyy kolme kuvaa ja pieni tekstipätkä. Mutta kannattaa käväistä, jos ei matka ole este.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kaukana tuntuu olevan, mut voishan sitä vaikka lyödä kaks kärpästä yhdellä iskulla ja käydä samalla helvetinjärven kansallispuistossa tai jotain. Kiitos vinkistä, kesää on vielä jäljellä! :-)

   Poista
 8. Vau, ihana tuo salkkupöytä. En edes tiennyt, että tuollaisia on olemassa!

  VastaaPoista
 9. Vautsivau! Määkin haluan! Hollantilaisen vanhemmilla on tuollainen ja kun utelin mistä meillekin saadaan niin tietty se oli Pariisista ja ajattelin ettei ole mitään mahkuja saada samanlaista tähän talouteen. Mutta tämä postaus antoi uutta toivoa, kiitosta vaan. :D

  VastaaPoista